Nieuws

Vier dievegges bij kraag gevat na ware plundertocht

Wat te doen na Brugse plundertocht?

Het Brugse stadscentrum kreeg vorige week bezoek van 4 dievegges. Minstens 13 handelszaken werden bestolen. Het viertal vertrok na hun plundertocht met een buit van bijna €11.000. Een enorm verlies voor de retailers die zich opnieuw gedupeerd zien door winkeldiefstal. Dankzij een alerte burger werden de vier vrouwen alsnog aangehouden. Maar wat kan je doen als winkelier om dit te voorkomen?
Revolutie in retail industrie - Zaakvoerder Lieven Steel - Resatec

RFID: (r)evolutie in de retail industrie?

Zaakvoerder Lieven Steel laat zijn licht schijnen op de veranderingen in het winkellandschap. In dit artikel hebben we het over de opkomst en (on)mogelijkheden van de RFID-technologie.
Intersport Schutte - EAS Resatec

Ga voor een slimmere retailomgeving met RFID

Intersport Schutte en EAS-Resatec gaan een partnership aan en worden pioniers in RFID-technologie. Met maar liefst 5.300 filialen in 40 landen is Intersport dé speciaalzaak in uw buurt. Ook in de Lage Landen scoort de onderneming uitstekend. Wij gingen langs bij Intersport Schutte in Raalte voor een gesprek over de samenwerking met de eigenaar/ondernemer Han Schutte.
Only For Men Geldermalsen

Only for Men gaat voor het hoogst haalbare met Resatec

Only for Men is hot. Met 15 fysieke stores in Nederland en een groeiende afzetmarkt online profileert deze Nederlandse retailer zich meer en meer als dé one stop-shop. En… alleen voor mannen!
GIKS RFID

Bij kledingzaak GIKS kunnen ze RFID niet meer missen

Een grotere voorraadnauwkeurigheid: dat was de reden waarom GIKS Mode ruim tweeënhalf jaar geleden besliste om met RFID te beginnen. Zaakvoerder Stefaan Allemeersch is nog altijd heel tevreden dat hij die beslissing durfde nemen.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons

Gelieve dit veld leeg te laten.