Nieuws

Only For Men Geldermalsen

Only for Men gaat voor het hoogst haalbare met Resatec

Only for Men is hot. Met 15 fysieke stores in Nederland en een groeiende afzetmarkt online profileert deze Nederlandse retailer zich meer en meer als dé one stop-shop. En… alleen voor mannen!
GIKS RFID

Bij kledingzaak GIKS kunnen ze RFID niet meer missen

Een grotere voorraadnauwkeurigheid: dat was de reden waarom GIKS Mode ruim tweeënhalf jaar geleden besliste om met RFID te beginnen. Zaakvoerder Stefaan Allemeersch is nog altijd heel tevreden dat hij die beslissing durfde nemen.
rooftas - Resatec

Aluminiumfolie kost uw retail geld

Winkeldieven maken steeds meer gebruik van een zogenaamde rooftas. Dit zijn tassen waarin de randen bekleed zijn met metaalfolie. Meestal zelfs gewoon de aluminiumfolie die u terugvindt in zowat elke keuken.
ICI Paris XL Luik

Samen met Resatec Nederland en België gaat ICI Paris XL voor een nieuw winkelconcept

Haarlem en Luik hadden de eer het startschot te geven in het nieuwe winkelconcept van ICI Paris XL! Luxe, stijl, toegankelijkheid en beleving moeten in elk aspect van de shopervaring naar voren komen. Beauty at it’s best!  
Green world

Resatec streeft ecologische verantwoordelijkheid na

Op een duurzame manier wil Resatec graag zijn bijdrage leveren aan het milieu. Sinds de oprichting besteden we veel aandacht aan een gezonde(re) wereld voor de nieuwe generaties. 
Yves De Lille

Interview met sales manager Yves De Lille

Vraag naar Yves bij zijn collega’s en je krijgt steeds dezelfde punten te horen: doelgericht, sociaal en grappig. Het groepsgevoel primeert bij Yves maar wij vonden het tijd voor een één-op-één gesprek!
Retail Design Lab - instap project

Resatec ondersteunt initiatief van Belgische universiteit

Het Retail Design Lab werd opgericht door de universiteit van Hasselt.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Producten

Retailsectoren