open display mediamarkt
winkeldiefstalbeveiliging delvaux boutique
winkeldiefstalbeveiliging
winkeldiefstalbeveiliging supermarkt

Dé oplossing voor minder winkeldiefstal en meer rentabiliteit.

Resatec creëert een optimaal winkelrendement, door:

  1. winkeldiefstalbeveiliging:
    het voorkomen en bestrijden van winkeldiefstallen en interne fraude
  2. het aantrekkelijk en uitdagend presenteren van uw koopwaar  
  3. het efficiënt inzetten van uw personeel 
  4. het aanleveren van heldere data voor uw winkelbeheer

Resatec biedt u dus een 360° aanpak voor winkeldiefstalbeveiliging en winkelmanagement.

Er zijn heel wat toepassingen die de perfecte opvolging van uw winkel mogelijk maken en Resatec ontwerpt een oplossing op uw maat.

Via de pictogrammen in de linkerkolom of via de navigatiebalk bovenaan krijgt u een idee van onze belangrijkste producten en diensten. Heeft u nog andere vragen of wil u gewoon nog wat meer info, contacteer ons dan gerust.

Een greep uit onze tevreden klanten

Nieuws

Van kookboek tot keukenrobot, van chefsmes tot soyasaus, de Mmmmh!-store heeft ongeveer alles voor de kookliefhebber.
Jammer genoeg passeerden niet alle ‘klanten’ aan de kassa met hun koopwaar.
Zaakvoerder Jean-Patrick Scheepers en storemanager Sébastien Hayot vertellen hoe zij de diefstallen een halt toeriepen.

Gezocht: degelijke beveiliging

Mmmmh! startte zeven jaar geleden met kookworkshops voor particulieren en bedrijven. In 2007 besloten zij de producten die ze tijdens de lessen gebruikten ook aan te bieden aan hun klanten. Om de goederen in hun winkel tegen diefstal te beschermen, kocht Jean-Patrick Scheepers in eerste instantie goedkopere beveiligingsartikelen aan via het internet, maar die bleken al gauw niet te voldoen.

Resatec lost verwachtingen in

Niet lang daarna kwam de heer Scheepers in contact met Resatec. Hun aanpak beviel hem meteen. “De manier waarop zij ons probleem analyseerden, de oplossingen die zij aanboden en de begeleiding daarbij – alles verliep precies zoals ik had gehoopt,” legt hij uit. “Resatec leverde kwaliteitsproducten en gaf ons waardevol advies om de diefstallen aan te pakken,” voegt de storemanager eraan toe. De koopwaar werd beveiligd met tags en etiketten en met poortjes aan de ingang.

Zakencijfer omhoog, diefstal omlaag

Een uitdaging die zich stelde, was het feit dat de winkel zeer snel groeide, van 2.000 referenties in 2007 naar 8.000 vandaag. Wat de vraag naar beveiliging sterk deed evolueren. Toch slaagden Resatec en Mmmmh! erin om het aantal – interne en externe – diefstallen drastisch te reduceren. “Gemiddeld hadden we ongeveer één grote diefstal per maand, en dat cijfer is bijna tot nul herleid,” licht de storemanager toe.

Flexibele oplossingen

Een andere moeilijkheid was de grote verscheidenheid aan artikelen, die allemaal een bepaalde aanpak vragen wat betreft beveiliging. Mmmmh! gebruikt daarom drie verschillende producten: etiketten of labeltjes, de gewone tags en het InVue-systeem. Dit laatste bevestigt de duurdere artikelen met een kabeltje aan het winkelrek. Als iemand met één van die artikelen aan de haal wil gaan, raakt het kabeltje los en gaat er een alarm af.

Resatec evolueert mee

Momenteel volstaan die drie types beveiliging. “Laten we hopen dat dit nog lang zo blijft. Maar de dag dat de situatie verandert, is dat geen enkel probleem,” vindt de Brusselse storemanager. “Resatec heeft een breed assortiment – iets wat andere bedrijven ons niet konden bieden. Als het nodig is, zullen zij samen met ons zoeken naar de beste oplossing.”

Kwaliteitsservice

Sébastien Hayot is niet alleen tevreden over de kwaliteit van het Resatec-productgamma. Hij is ook enthousiast over de professionaliteit van hun medewerkers en over de snelheid waarmee zij reageren als er een probleem is. Hij stelt ook het praktisch advies van Resatec enorm op prijs: “Met een opleiding
en nuttige tips helpen zij ons het personeel bewust te maken van de mogelijkheden om diefstal te voorkomen.”

www.mmmmh.be

Minder diefstal, meer winst