open display mediamarkt
winkeldiefstalbeveiliging delvaux boutique
winkeldiefstalbeveiliging
winkeldiefstalbeveiliging supermarkt

Dé oplossing voor minder winkeldiefstal en meer rentabiliteit.

Resatec creëert een optimaal winkelrendement, door:

  1. winkeldiefstalbeveiliging:
    het voorkomen en bestrijden van winkeldiefstallen en interne fraude
  2. het aantrekkelijk en uitdagend presenteren van uw koopwaar  
  3. het efficiënt inzetten van uw personeel 
  4. het aanleveren van heldere data voor uw winkelbeheer

Resatec biedt u dus een 360° aanpak voor winkeldiefstalbeveiliging en winkelmanagement.

Er zijn heel wat toepassingen die de perfecte opvolging van uw winkel mogelijk maken en Resatec ontwerpt een oplossing op uw maat.

Via de pictogrammen in de linkerkolom of via de navigatiebalk bovenaan krijgt u een idee van onze belangrijkste producten en diensten. Heeft u nog andere vragen of wil u gewoon nog wat meer info, contacteer ons dan gerust.

Een greep uit onze tevreden klanten

Nieuws

Het Belgische modemerk Limited Ice bestaat sinds 2009. Hun bijzondere, creatieve collectie bestaat voornamelijk uit streetwear. Voor “adolescenten van 12 tot 99 jaar”, preciseert oprichtster Frédérica Deloof. Voor de beveiliging van haar nieuwe winkel deed zij beroep op Resatec. 

Welke beveiliging had u vroeger?

In mijn vorige winkel had ik geen alarmsysteem. Maar toen ik naar dit pand in het centrum van Waterloo verhuisde, besloot ik het toch te beveiligen. Je zit om te beginnen in het centrum, en ten tweede komen er vaak groepen van zes, zeven personen binnen waardoor het moeilijk is alles nog goed in de gaten te houden.

Hoe bent u met Resatec in contact gekomen?

Ik zocht op het internet naar mogelijke leveranciers in beveiliging. Zo contacteerde ik verschillende bedrijven en daarvan was Resatec het enige bedrijf dat snel en correct reageerde. Alles moest ook heel snel gaan: we hadden drie weken om een systeem op te zetten. Resatec bleek daartoe in staat te zijn.

Is het effectief snel gegaan?

Zeker. Ik denk dat we op een maandag het eerste contact hadden en dat de mensen van Resatec de woensdag daarop al langsgekomen zijn om de winkel te bekijken en alles te regelen. Dat was fantastisch.

Lag hun prijs niet hoger dan bij andere leveranciers?

Aangezien de andere bedrijven niet heel behulpzaam waren of gewoon niet reageerden, heb ik geen andere offertes gevraagd. Maar van collega-winkeliers heb ik wel de bevestiging gekregen dat zij ongeveer hetzelfde hebben betaald voor hun beveiliging.

Voor welke producten heeft u gekozen?

Voor de basisinstallatie. Aangezien de ingang van mijn winkel uit één deur bestaat, volstond één poortje als beveiliging. Resatec gaf me ook degelijk advies om te beslissen waar dit poortje moest komen. En toen bleek dat de beveiligingstags uit mijn vorige winkel compatibel waren met het nieuwe systeem, heeft Resatec ook zonder problemen zijn eigen tags teruggenomen.

Zijn de installatie en de contacten verder goed verlopen?

Alles is heel vlot gegaan. In het begin was het systeem iets te gevoelig afgesteld, waardoor het alarm veel te vaak afging. Maar Resatec is toen snel ter plaatse gekomen om dit op te lossen, waar ik uiteraard heel blij mee was. Ik heb ook het gsm-nummer van één van hun mensen en daar mag ik altijd naar bellen of sms’en. De contacten verlopen heel vlot; ik zou Resatec meteen aanbevelen aan andere winkeliers!

Resatec onderzocht voor Limited Ice ook de mogelijkheid om de beveiligingsinstallatie te financieren via leasing of renting. Door de krappe timing bleek dit uiteindelijk niet mogelijk maar normaal kan dit een interessante formule zijn. De winkelier moet immers niet de hele aankoopsom ineens neertellen, maar betaalt gedurende vier of vijf jaar maandelijks een vast (integraal aftrekbaar) bedrag aan leasing of renting.

www.limited-ice.com

Minder diefstal, meer winst