Antidiefstalpoortjes Damart
Smartwatch beveiliging Michiels Media
Antidiefstalpoortjes AD Delhaize
Klantentelling Diesel
Nieuws: RESATEC BV neemt EAS Benelux over

Resatec heeft de handelsactiviteiten overgenomen van EAS Benelux BV, de Nederlandse installateur van intelligente retail managementsystemen. Daarmee worden we een van de belangrijkste spelers in de Benelux in winkeldiefstalbeveiliging, slimme klantentellers, camerabeveiliging en RFID-oplossingen voor retail. Ook voor u houdt deze overname heel wat voordelen in.

Lees meer over dit nieuwsbericht

Dé oplossing voor minder winkeldiefstal en meer rentabiliteit.

Resatec creëert een optimaal winkelrendement, door:

  1. Winkeldiefstalbeveiliging: het voorkomen en bestrijden van winkeldiefstal en interne fraude.
  2. Het aantrekkelijk en uitdagend presenteren van uw koopwaar.
  3. Het efficiënt inzetten van uw personeel.
  4. Het aanleveren van heldere data voor uw winkelbeheer.

Resatec biedt u een 360° aanpak voor winkeldiefstalbeveiliging en winkelmanagement.

Er zijn heel wat toepassingen die de perfecte opvolging van uw winkel mogelijk maken en Resatec ontwerpt een oplossing op uw maat.

Via de pictogrammen in de linkerkolom of de navigatiebalk bovenaan krijgt u een idee van onze belangrijkste producten en diensten. Heeft u nog andere vragen of wil u meer info? Contacteer ons dan gerust.

Een greep uit onze tevreden klanten

Nieuws

Artikelbeveiliging boormachine doe-het-zelf-zaak Lecot Raedschelders BE

Lecot-Raedschelders is sinds 1911 een professionele totaalleverancier voor bouw & industrie, met in haar gamma gereedschappen & raam- deur- en meubelbeslag. Dankzij een optimale samenwerking met haar leveranciers, consequente kwaliteitscontroles, een steeds toenemende vakkennis en voortdurende procesinnovaties garandeert Lecot de beste kwaliteit en service voor elke individuele afnemer.

Om de professionele vaklui een maximale en toch beveiligde interactie te gunnen met het grote productaanbod werd aan Resatec gevraagd om voor alle 42 filialen een gepaste oplossing te bieden. In één maand tijd werden alle 42 filialen uitgerust met een moderne winkeldiefstal-beveiliging, kregen alle filiaalmanagers en hun team een aangepaste opleiding en werd een merchandise team ingezet om onmiddellijk een groot deel van het aanbod te voorzien van de specifieke beveiligingstags. 

http://www.lecot-raedschelders.be

Minder verlies = meer winst