Antidiefstalpoortjes Damart
Open Display Mediamarkt
Antidiefstalpoortjes AD Delhaize
Klantentelling Diesel
Nieuws: RESATEC BV neemt EAS Benelux over

Resatec heeft de handelsactiviteiten overgenomen van EAS Benelux BV, de Nederlandse installateur van intelligente retail managementsystemen. Daarmee worden we een van de belangrijkste spelers in de Benelux in winkeldiefstalbeveiliging, slimme klantentellers, camerabeveiliging en RFID-oplossingen voor retail. Ook voor u houdt deze overname heel wat voordelen in.

Lees meer over dit nieuwsbericht

Dé oplossing voor minder winkeldiefstal en meer rentabiliteit.

Resatec creëert een optimaal winkelrendement, door:

  1. Winkeldiefstalbeveiliging: het voorkomen en bestrijden van winkeldiefstal en interne fraude.
  2. Het aantrekkelijk en uitdagend presenteren van uw koopwaar.
  3. Het efficiënt inzetten van uw personeel.
  4. Het aanleveren van heldere data voor uw winkelbeheer.

Resatec biedt u een 360° aanpak voor winkeldiefstalbeveiliging en winkelmanagement.

Er zijn heel wat toepassingen die de perfecte opvolging van uw winkel mogelijk maken en Resatec ontwerpt een oplossing op uw maat.

Via de pictogrammen in de linkerkolom of de navigatiebalk bovenaan krijgt u een idee van onze belangrijkste producten en diensten. Heeft u nog andere vragen of wil u meer info? Contacteer ons dan gerust.

Een greep uit onze tevreden klanten

Nieuws

Tomorrowland opende op 3 oktober een concept store in de Kammenstraat. In het kloppende hart van de Antwerpse modewijk, prijken sierlijke gouden letters op het imposant pand. De zwarte vitrine verraadt niet welke betoverende wereld er zich afspeelt in de Tomorrowland Boutique, maar net als op Tomorrowland betreed je een nieuw land vol verhalen. Verwacht je dus aan een trendy cocktail van creativiteit, kwaliteit en originaliteit met een magische touch.

Tomorrowland Boutique bespeelt alle zintuigen en wekt herinneringen tot leven. Het is een state-of-the-art concept store die iedereen, jong & oud, kan fascineren. Niet alleen het decor is adembenemend, je verdwaalt bijna in de uitgebreide modecollectie en de coolste hebbedingen. Een fashionista kan grasduinen in de gloednieuwe Tomorrowland wintercollectie en treft er verschillende co-lab collecties met nationale & internationale designers. De muziekfanaat vindt er een arsenaal aan beats & tracks terwijl een mixologist overheerlijke cocktails uit zijn blender tovert.

Voor de People of Tomorrow is deze Tomorrowland het Walhalla want naast een reeks collectors items, ontdek je er ook de Tomorrowland History Room. Tomorrowland Boutique bundelde namelijk ook heel wat verhalen vanuit de hele wereld, onder één dak.
 
Op opdracht van CityCubes, de pop-up activator uit Antwerpen die eerder al pop-ups inrichtte voor Jägermeister, E5 Mode, Cronos en Stad Antwerpen, plaatste Resatec zijn premium Nexus Optima beveiligingssysteem. De uitdrukkelijke wens voor een discreet en performant systeem werd hiermee perfect beantwoord. De geïntegreerde klantenteller stelt de store manager tevens in staat om zijn personeelsplanning te optimaliseren terwijl het management van Tomorrowland via het online Analytics-platform de store performance in real-time kan monitoren. Alsook het gebruik van RFID geeft Tomorrowland Boutique de mogelijkheid om de voorraadnauwkeurigheid te verhogen, zendingen te valideren en een volledige inventaris op te maken in minder dan één uur tijd.

 
Resatec is trots deze magische ervaring te mogen delen met Tomorrowland.

http://boutique.tomorrowland.com

Minder verlies = meer winst