Antidiefstalpoortjes Damart
Open Display Mediamarkt
Antidiefstalpoortjes AD Delhaize
Klantentelling Diesel
Nieuws: RESATEC BV neemt EAS Benelux over

Resatec heeft de handelsactiviteiten overgenomen van EAS Benelux BV, de Nederlandse installateur van intelligente retail managementsystemen. Daarmee worden we een van de belangrijkste spelers in de Benelux in winkeldiefstalbeveiliging, slimme klantentellers, camerabeveiliging en RFID-oplossingen voor retail. Ook voor u houdt deze overname heel wat voordelen in.

Lees meer over dit nieuwsbericht

Dé oplossing voor minder winkeldiefstal en meer rentabiliteit.

Resatec creëert een optimaal winkelrendement, door:

  1. Winkeldiefstalbeveiliging: het voorkomen en bestrijden van winkeldiefstal en interne fraude.
  2. Het aantrekkelijk en uitdagend presenteren van uw koopwaar.
  3. Het efficiënt inzetten van uw personeel.
  4. Het aanleveren van heldere data voor uw winkelbeheer.

Resatec biedt u een 360° aanpak voor winkeldiefstalbeveiliging en winkelmanagement.

Er zijn heel wat toepassingen die de perfecte opvolging van uw winkel mogelijk maken en Resatec ontwerpt een oplossing op uw maat.

Via de pictogrammen in de linkerkolom of de navigatiebalk bovenaan krijgt u een idee van onze belangrijkste producten en diensten. Heeft u nog andere vragen of wil u meer info? Contacteer ons dan gerust.

Een greep uit onze tevreden klanten

Nieuws

Albert Heijn is aan een flinke opmars bezig in België. Voor bepaalde winkels is een aangepaste winkeldiefstalbeveiliging aangewezen en men deed hiervoor beroep op Resatec.

Aan de in- en uitgang werd een intelligente Cross Point winkeldiefstalbeveiliging geplaatst. De integratie in het winkelconcept diende te gebeuren volgens een door Albert Heijn haarfijn uitgedokterd proces.

Naast de implementatie van de nodige hardware heeft ook het personeel een opleiding gekregen omtrent het correct gebruik van de geleverde technieken.

www.albertheijn.be

Minder verlies = meer winst