open display mediamarkt
winkeldiefstalbeveiliging delvaux boutique
winkeldiefstalbeveiliging
winkeldiefstalbeveiliging supermarkt

Dé oplossing voor minder winkeldiefstal en meer rentabiliteit.

Resatec creëert een optimaal winkelrendement, door:

  1. winkeldiefstalbeveiliging:
    het voorkomen en bestrijden van winkeldiefstallen en interne fraude
  2. het aantrekkelijk en uitdagend presenteren van uw koopwaar  
  3. het efficiënt inzetten van uw personeel 
  4. het aanleveren van heldere data voor uw winkelbeheer

Resatec biedt u dus een 360° aanpak voor winkeldiefstalbeveiliging en winkelmanagement.

Er zijn heel wat toepassingen die de perfecte opvolging van uw winkel mogelijk maken en Resatec ontwerpt een oplossing op uw maat.

Via de pictogrammen in de linkerkolom of via de navigatiebalk bovenaan krijgt u een idee van onze belangrijkste producten en diensten. Heeft u nog andere vragen of wil u gewoon nog wat meer info, contacteer ons dan gerust.

Een greep uit onze tevreden klanten

Nieuws

Resatec is al jarenlang een betrouwbare partner van Edisac. Voor de beveiliging van de nieuwste winkel contacteerde de handtassenketen ook andere leveranciers. Toch kozen ze opnieuw voor Resatec. 

Voor de beveiliging van hun tiende winkel, in Antwerpen, hield Edisac een vergelijkende studie en gaven ze andere spelers in de markt de kans een offerte uit te brengen. Hun keuze viel uiteindelijk opnieuw op Resatec. De redenen? Resatec heeft de smalste antennes of poortjes, slechts 16 cm breed, met een uniek design. Zij konden de antennes bovendien in de kleuren van de winkel schilderen én een geïntegreerde klantenteller aanbieden.

Waardevolle cijfers

Edisacs personeel kan de klantentelling in de winkel raadplegen via een schermpje met de ‘realtime’-tellingen, de tellingen van dat ogenblik zeg maar. Daarnaast krijgt het management van Edisac ook dagelijks, wekelijks of maandelijks rapportagemails.

“Deze cijfers zijn heel waardevol,” vindt winkelverantwoordelijke Véronique De Lee. “We kunnen er onze werkuren en lunchpauzes op afstemmen. Je weet wanneer de piekuren zijn en kunt ook zien dat de piek op bepaalde dagen van de week vroeger of later ligt dan op andere dagen. Bovendien kun je de bezoekersgegevens vergelijken met die van het jaar ervoor. Of je kunt er trends uit aflezen, bijvoorbeeld of het aantal pogingen tot diefstal in stijgende of dalende lijn gaat.”

Intelligent en esthetisch

Wat de winkelverantwoordelijke ook handig vindt, is het feit dat de poortjes twee verschillende signalen geven: één als iemand binnenkomt met een tag of label van een andere winkel die nog niet gedeactiveerd is, en een ander signaal voor wie naar buiten stapt met de eigen beveiligde en niet betaalde koopwaar.

Naast de klantentelling was ook het design van de poortjes van groot belang. Véronique De Lee: “De ingang van onze winkel is vrij open en we wilden niet dat het beveiligingssysteem zou opvallen. Deze poortjes zijn heel discreet, goed geplaatst en ze nemen het zicht op de winkel niet weg. We hebben er ook grijskleurig papier kunnen inschuiven – dezelfde kleur als de muur erachter – waardoor ze nog minder opvallen.”

Extra service

De installatie van het systeem is heel vlot verlopen. Edisac apprecieerde het dat Resatec in de hectische periode vóór de opening is komen checken of alles goed verliep en toen kort heeft uitgelegd hoe het systeem functioneert. “Eens iedereen goed is ingewerkt, mogen we Resatec contacteren voor uitgebreidere instructies over de beveiliging. En van die extra service zullen we graag gebruik maken!”

www.edisac.com

Minder diefstal, meer winst