House of HNDRX

Ze was model voor lingeriemerk Marie Jo, runt een succesvol schoonheidssalon, maar met de opening van haar eigen fashionzaak in de Zuidzandstraat brengt Ine Hinderyckx nu ook een stukje Londen en Parijs naar Brugge.

Ine Hinderyckx wou een volledige beveiliging van haar winkel en rekende hiervoor op het professionele advies van Resatec. Voor die beveiliging te garanderen werden er detectiepoorten van Cross Point geïnstalleerd, alsook slimme camerasystemen. Ook wordt er gewerkt met het performante en gebruiksvriendelijke kassasysteem van Extenda Go.

House Of HNDRX maakt gebruik van de kwalitatieve camera's van Resatec
House HNDRX goed beveiligd dankzij de Tags van Resatec
Resatec installeerde detectiepoortjes bij House Of HNDRX

Mobiel kassasysteem, gekoppeld aan de webshop

Extenda GO is een MPOS voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het systeem is cloud-based, dat houdt in dat het systeem zijn gegevens online verwerkt en opslaat. Zo wordt de inventaris, de orderintake en de betalingen centraal beheerd.

Het systeem is compatibel met een iPad of iPhone om de verkopen en betalingen te verwerken. Daarnaast is er een standaard plugin voorzien, zodat elke webshop in no-time gekoppeld kan worden.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Conversiefactor wordt berekend met camera’s en slimme software

Naast de detectiepoortjes en het kassasysteem van Extenda Go werd er ook nog gekozen voor high security tags. Deze tags zijn niet te openen met de illegale magneten die winkeldieven bij zich dragen. De aanbevolen tags werken perfect samen met de betrouwbare anti-diefstalpoorten, die op hun beurt ook reageren op de illegale rooftassen & “jammers”. Om de winkel nog tot in de perfectie uit te rusten, werd er tot slot nog gekozen voor kwalitatieve camera’s. Deze camera’s leveren haarscherpe beelden die live kunnen bekeken worden op een smartphone, tablet of laptop. Door de intelligente software in de camera, worden alle unieke bezoekers opgeslagen in de database & analytics omgeving. Dit alles gebeurd volgens de GDPR-wetgeving. Hierdoor kan men perfect de analyse maken van sales/bezoekers verhouding (conversiefactor).

Bent u ook op zoek naar een volledige beveiliging van uw winkel? Neem dan hier contact met ons op.

House of HNDRX is klant bij Resatec voor