Lux Informatique & Kerger Bureautique | Messancy

referentie_lux-informatique_open-display_zips-2-0-laptop-beveiliging referentie_lux-informatique_open-display_zips-2-0-laptop-beveiligng-en-accessoires-beveiliging

Lux Informatique en Kerger Bureautique, twee ondernemingen met samen ongeveer 1000 m2 winkelruimte voor computer- en kantoorartikelen, creëerden een gemeenschappelijk project: Ze vestigden zich vlak naast elkaar, nabij het drielandenpunt in Messancy.

In beide winkels voorzag RESATEC de “Nexus Luna” detectiepoortjes en een artikelbeveiliging die gebruik maakt van verschillende systemen:

  1. Voor de bescherming van de producten in doosverpakking werd gekozen voor een spider beveiliging.
  2. Smartphones en tablets werden beveiligd met de serie 950 van InVue, een beveiliging met een strak design en de kleinste voetafdruk ooit. Het product komt hierdoor nog meer tot zijn recht.
  3. Alle laptops werden veilig in vrije verkoop gezet met de Zips 2.0 oplossing van InVue. Dat is een flexibele alarmbeveiliging die op de toonbank geïnstalleerd wordt en zéér gebruiksvriendelijk is. Een keuze uit 7 verschillende soorten sensoren zorgt er voor dat deze oplossing multi-inzetbaar is voor verschillende productgroepen. In deze opstelling werd gekozen voor een USB-A sensor.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Dankzij de artikelbeveiliging van Resatec kunnen Lux Informatique en Kerger Bureautique nu met een gerust hart hun artikelen mooi en veilig presenteren.

http://www.luxinformatique.be

http://www.kerger.be

Lux Informatique & Kerger Bureautique | Messancy is klant bij Resatec voor

Bekijk gelijkaardige referenties
logo_lugway-ciney
logo_selexion_michiels-media