Aankondiging Partnership Extenda

Resatec heeft een partnership getekend met Extenda Retail om POS en Retail Cloud-platform te leveren aan de BENELUX-markt.

 

De oplossingen van ExtendaGO zijn op maat gemaakt om retailers te helpen bij de digitale omnichannel-transformatie en om klaar te zijn voor kleine en middelgrote bedrijven. Dit partnership kadert in de verdere innovatie van ons productgamma en consolideert de aanwezigheid in het Benelux-gebied.
CT150IR-zebra-landscape-front met extenda screen

Resatec heeft bijna 20 jaar ervaring in retailtechnologieën en biedt een breed scala aan retailoplossingen voor de Benelux: van slimme camera’s, mensen tellen, antidiefstaloplossingen tot softwarediensten.

Door de samenwerking met ExtendaGo te lanceren, breidt Resatec uit in de Benelux en vergroten we ons go-to-market aanbod voor retailers.

Resatec heeft ervoor gekozen om haar assortiment te verbreden met ExtendaGO’s iPad POS App, om zo elke retailer de juiste POS-oplossing te kunnen bieden. ExtendaGO is een ideale praktische aanvulling op onze huidige tabletoplossingen.

Onze oplossing biedt een toonaangevende POS en een uniform verkoopplatform, waarmee je transacties voltooit vanaf een traditionele kassa, een mobiel apparaat of een tablet-POS. Alle gegevens worden automatisch met live-updates naar je Retail Cloud gestuurd. Daar zijn gedetailleerde analyses beschikbaar met intelligente suggesties en updates over voorgestelde acties.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons