Over ons

Historiek

Let’s make your retail grow. Samen met de retailer laten we de winkel groeien. Met slimme technologie, oplossingen op maat en een correcte service gaan we voor meer rendement per vierkante meter winkeloppervlakte.

Dat doen we door het voorkomen en bestrijden van winkeldiefstal, door het verminderen van interne fraude (door eigen medewerkers), het aantrekkelijk en uitdagend presenteren van de koopwaar, het aanleveren van heldere data voor een efficiënt winkelbeheer en het vereenvoudigen en inzichtelijker maken van de logistieke ketting (supply chain).

Resatec NV startte in 2002 als distributeur van hardware voor winkeldiefstal beveiligingssystemen. In 2008 werd de strategie bijgestuurd en leggen we niet langer de klemtoon op de hardware zelf, maar wél op de integratie van oplossingen die optimaal passen in een gegeven situatie.

Eind 2015 werd EAS Benelux BV in Eindhoven overgenomen, waardoor we nu over een uniek netwerk beschikken van professionele service engineers die onze oplossingen installeren en onderhouden. Zo garanderen we dezelfde vlekkeloze service in de hele Benelux en ver daarbuiten. Goed om weten als u straks gaat uitbreiden.

historiek-resatec

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons

Gelieve dit veld leeg te laten.