Investeren in je winkel, met een gegarandeerd rendement vanaf de eerste dag!

In de retail gaat het vandaag hard tegen hard, en dus is het belangrijk om slim te investeren in technologie voor meer rendement. Wat is slim investeren? Dat is in je investeringsmix opteren voor technologieën die hebben bewezen dat ze vanaf dag 1 geld opbrengen!
klantentelling

Resatec kan u daarbij helpen met onze geavanceerde anti-diefstalsystemen, klantentelling, InVue en camerabeveiliging.

Stop diefstal met onze geavanceerde Cross Point anti-diefstalpoorten, die winkeldiefstal detecteren en voorkomen. Onze klantentelsystemen geven u daarnaast waardevolle inzichten in winkeltrends, zodat u datagestuurde beslissingen kunt nemen die uw omzet verhogen.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


InVue aanbod - OneKEY

De InVue oplossingen zijn gemakkelijk te gebruiken en integreren zich naadloos met uw bestaande systemen. Met de OneKEY-oplossing kan u al uw InVue-toepassingen met één enkele sleutel beheren, wat de dagelijkse werking vereenvoudigt en u tijd bespaart.

détail des images de la caméra

Hoewel absolute veiligheid niet bestaat, kunt u een dief afschrikken door hem tijdens de daad te betrappen. Onze camera’s kunnen uitgerust worden met Veesion, een moderne herkenningstechnologie ontwikkeld om verdachte gedragingen in real time te detecteren.

Steekt iemand een product in zijn jas of tas? Dan zal onze software dit direct detecteren en u meteen waarschuwen. Constante monitoring van uw camerabeelden is niet nodig. Met een push notificatie oordeelt u meteen of de waarschuwing gerechtvaardigd is.

Only for Men rolt RFID uit met EAS-Resatec

RFID-technologie biedt diverse voordelen voor retailers, zoals een betere voorraadnauwkeurigheid, tijdsbesparing en een efficiënter beheer van de toeleveringsketen. Bovendien stelt RFID u in staat real-time inzicht te krijgen in uw voorraadniveaus, hetgeen leidt tot betere besluitvorming en een grotere klanttevredenheid.

Door samen te werken met Resatec kunt u al binnen één dag de voordelen van verhoogde winst zien. Wacht niet – neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en het plannen van uw installatie.