Brico Evere

Brico heeft naar aanleiding van jarenlange samenwerking en tevredenheid opnieuw beroep gedaan op de diensten van Resatec.
De focus op een wijde entree en een goede beveiliging was cruciaal bij dit project. Met de ARGUS Floor heeft Resatec een onzichtbaar beveiligingssysteem geïntegreerd dat volledig weggewerkt zit in de vloer.

Brico_Evere_Resatec

Niet alleen uit esthetische overwegingen

In het verleden werd in Brico vestigingen veelal gekozen voor de FORTUS AM40 antennes van Cross Point. Met een versterkt basisframe zijn deze beter bestand is tegen botsingen met winkelkarretjes of zware materialen.

In het filiaal te Evere had men echter niet voldoende ruimte om EAS antennes te plaatsen aan de entree/uitgang.
Het ARGUS AM-vloersysteem bestaat uit een bedieningseenheid voor wandmontage en een externe antenne, die volledig is geïntegreerd in de vloer van de ingang van de winkel. De instapbreedte is uit te breiden met meerdere units die met elkaar zijn verbonden.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Brico_Evere_Resatec

Op afstand te beheren

Brico Evere hecht belang aan de connectiviteit van zijn beveiligingssystemen. Zo heeft het management in real-time zicht op de systeemprestaties. Indien nodig kunnen we online, vanop afstand ingrijpen. Een optimale werking tegen minimale kosten!

Installatie in beeld

In onderstaande video ziet u hoe een ARGUS installatie feilloos wordt weggewerkt in de vloer.

Brico Evere is klant bij Resatec voor

Bekijk gelijkaardige referenties
Hubo_Resatec
logo_lecot-raedschelders