De Wieuw

De Wieuw

De Wieuw is een onderneming met een historie, liefst acht generaties passeerden de revue. Met bijna 200 jaar verkoopervaring en een oppervlakte van 2000m², is De Wieuw uitgegroeid tot een begrip in de markt.

Doorheen de jaren heeft elk familielid zijn steentje bijgedragen aan welk assortiment er in de winkel beschikbaar is. Zo zijn ze de dag van vandaag gespecialiseerd in kaders, inlijstingen en kunstmaterialen. Niet alleen het assortiment werd telkens uitgebreid maar ook het winkelpand kreeg doorheen de jaren enkele flinke updates. Ondertussen beschikken ze over een aanzienlijke verkoopoppervlakte van 2000m². Met zo een grote ruimte is De Wieuw uitgegroeid tot een waar kunstenaarsmekka.

Beveiligen van het kunstenaarsmekka

Om de winkeldiefstal tot een minimum te herleiden, contacteerde De Wieuw Resatec. Omwille van de brede doorgangen, werd gekozen voor de efficiënte FORTUS antennes van Cross Point. Tegelijk zijn deze poortjes voorzien van een aluminium frame – advertising panels genoemd – om de nodige reclame-uitingen aan toe te voegen. De Wieuw maakt hier al vast op een creatieve manier gebruik van!

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Live melding bij vreemde gedragingen

Het nieuwe camerasysteem werd meteen in de cloud geplaatst en voorzien van de nieuwe software ‘Veesion’. Deze software maakt het mogelijk om gedragingen van klanten waar te nemen. Het camerasysteem ziet direct of iemand iets in zijn zak of tas steekt en stuurt het filmpje binnen 6 seconden naar een smartphone. Zo kunnen verdachte personen meteen aangesproken worden.

Met al deze systemen zorgt Resatec ervoor dat De Wieuw de best mogelijke beveiliging heeft, terwijl de winkel een aantrekkelijke en veilige omgeving blijft voor de klanten.

Bent u zelf opzoek naar optimale beveiligingssystemen op maat gemaakt voor uw winkel? Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.

De Wieuw is klant bij Resatec voor