Drankenshop Sandersput

Drankenshop Sandersput investeert fors in een volledig nieuw en dubbel zo groot gebouw. De particulierenverkoop zit dan ook volop in de lift, merkt woordvoerder Guy Cannoot op. “Mensen willen beleving wanneer ze winkelen.”

Sandersput - Resatec
Drankenshop Sandersput - Resatec
Sandersput - Resatec

Verdubbeling van de vierkante meters

Restauratiewerken volstonden niet voor Drankenshop Sandersput. Tabula rasa. Het nieuwe gebouw is qua oppervlakte twee keer zo groot als het vorige. Als gevolg, wordt ook het aanbod gevoelig uitgebreid. Met honderden biersoorten en een heuse “wall of beers”, heeft deze drankenhandel voor elke liefhebber wat in huis.

Daarnaast beschikt Sandersput over een groot gamma aan frisdranken, cava en champagne in alle prijsklassen en zo’n 500 verschillende sterke dranken. Deze dure, sterke dranken zijn natuurlijk gegeerd bij winkeldieven. Sandersput ging voor de meest effectieve optie om het aanbod te beschermen; het gebruik van een FORTUS anti-diefstalsysteem (EAS), gecombineerd met bottle caps die specifiek zijn ontworpen om wijnen, sterke drank en andere sterke drankproducten te beschermen.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Drankenshop Sandersput is klant bij Resatec voor