ETAP

Traditie en innovatie in verlichting

ETAP staat voor meer dan 70 jaar energiezuinige, comfortabele en innovatieve verlichtingsoplossingen in professionele omgevingen: kantoren, scholen, ziekenhuizen, maar ook winkels, magazijnen en industrieën.

Gepersonaliseerde verlichting op maat van de klant zijn behoeften

Verlichting heeft een grote invloed op de beleving van een ruimte. In de belevingsruimtes van ETAP worden klanten ondergedompeld in verschillende verlichtingsscenario’s en beleeft men dankzij tablets op interactieve wijze het belang van kwalitatieve noodverlichting. Daarnaast heeft ETAP ook verschillende levensechte applicatieruimtes ingericht, waar de verschillen tussen diverse verlichtingsoplossingen duidelijk worden.

Net die ervaring wilt men ook bieden in de showroom te Malle. Ledtechnologische ontwikkelingen worden vanaf het eerste uur tentoongespreid in de nieuwe showroom. De verlichting is domotica gestuurd en reageert automatisch op licht- en omgevingsfactoren.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Verlichting is beleving

Om deze beleving optimaal te ondersteunen, voorziet Resatec de iPads van de intelligente OnePOD Wireless systemen. Deze zorgen ervoor dat de iPads esthetisch beschikbaar gesteld worden en ook beveiligd zijn. Alle toestellen worden permanent van stroom voorzien.

Met een 3D geprinte handgreep, ligt de tablet ergonomisch in de hand en blijft deze stevig verzekerd in het dockingstation.

Bent u zelf op zoek naar een degelijke oplossing voor uw tablets? Neem contact met ons op.

ETAP is klant bij Resatec voor