Fox & Cie

De Waalse speelgoedketen heeft net haar 17e vestiging geopend in het Doornikse winkelcentrum Les Bastions.

Fox & Cie - Les Bastions - winkeldiefstalbeveiliging - Resatec

Welke crisis?

De nieuwe winkel in Doornik biedt een eigenzinnig assortiment aan, met veel aandacht voor Belgische merken, en integreert de webshop van de keten in een omnichannelstrategie.

De huidige retailtrends verplichten ondernemers ertoe zichzelf in vraag te stellen en nieuwe concepten te ontwikkelen om beter aan de 2.0-consumenten tegemoet te komen. Daarom legt men bij Fox & Cie de klemtoon op de beleving in de winkels, met onder meer speltafels, uitgestald speelgoed en geopende dozen om het speelgoed ter plaatse te kunnen uitproberen.

Lees hieronder verder.

 

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Fox & Cie - Les Bastions - winkeldiefstalbeveiliging - Resatec

Omzetstijging van 49%

Fox & Cie werd in 2014 opgericht en startte met drie franchisewinkels, vandaag zijn dat er maar liefst zeventien. In 2017 sloot de speelgoedketen zijn jaarrekening af met een geconsolideerde omzet van 8,3 miljoen euro.

“De speelgoedmarkt zit niet in grote moeilijkheden, ze ondergaat alleen – net zoals zoveel andere markten – de sterke groei van e-commerce en de veranderende consumptiegewoonten van consumenten.” – Frédéric Henrotte, medeoprichter

Ondanks moeilijke marktomstandigheden tekent de speelgoedketen in de periode tot eind mei ook dit jaar al een omzetgroei van 22% op.

Fox & Cie - Les Bastions - winkeldiefstalbeveiliging - Resatec

Vaste partner in winkelbeveiliging

De speelgoedketen koos voor de krachtpatser in ons assortiment: de FORTUS antenne. Het aluminium kader past steeds in elke winkelomgeving en met de advertising panels maakt u van de detectiepoorten een extra promotiekanaal. Zo past u snel de boodschap aan voor periodieke uitingen. Denk hierbij aan acties met specifieke producten, sale en andere aangelegenheden.

“Met de FORTUS antenne haalt u high-end beveiliging in huis.” – Valérie De Rudder, after-sales

Personeel maakt het verschil bij winkeldiefstal

Fox & Cie rekende op het gespecialiseerde after-salesprogramma van Resatec om de werknemers te begeleiden in een correct gebruik van de systemen. Valérie De Rudder leert uw collega’s de beste tips en tricks om met een winkeldief om te gaan. Zo nemen ze steeds een correcte, preventieve houding aan en blijft de sfeer in het winkelpunt optimaal.

Optioneel kan u als retailer steeds kiezen voor metaaldetectie om de alu-winkeldief een stapje voor te zijn. Wij komen graag bij u langs voor een gratis beveiligingsanalyse. Klik hier.

Fox & Cie is klant bij Resatec voor