Heavenly beveiligt op elegante wijze haar winkel met Resatec

Heavenly Knokke

Fashion Company staat al bijna twintig jaar garant voor de distributie van enkele befaamde merken uit België, Nederland, Portugal en Denemarken in meer dan 200 boetieks in de Benelux. Het hoofdkantoor verhuisde enkele jaren geleden van Erpe-Mere naar Knokke, waar de eigen kledingwinkel ‘Heavenly’ de deuren opende.

De baseline wordt in de praktijk omgezet

“Colour lights up your life”

Een slogan die perfect weergeeft waar Heavenly voor staat. In de winkel tref je de meest kleurrijke en trendy items aan. Om de klant een ultieme beleving te bieden, werd de winkel recent gerenoveerd.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Heavenly Knokke
Heavenly Knokke

Resatec heeft onlangs bij Heavenly de zwarte NEXUS antennes van Cross Point geïnstalleerd. Deze antennes zijn een belangrijke tool voor de retailer zich van diefstal te behoeden. De antennes zijn ontworpen om discreet op te gaan in het interieur van de winkel dankzij hun slank en elegant design. De slimme technologie houdt nauwkeurig in de gaten of er onbetaalde artikelen de winkel verlaten. Hierdoor kan het personeel van Heavenly snel ingrijpen in geval van diefstal of derving.

Resatec heeft ook camerasystemen geïnstalleerd om extra bescherming te bieden tegen winkeldiefstal en interne derving. De witte camera’s zijn geplaatst op witte muren, zodat ze zo min mogelijk opvallen voor de klanten. Zo zorgt Resatec ervoor dat Heavenly de best mogelijke beveiliging heeft, terwijl de winkel een aantrekkelijke en veilige omgeving blijft voor de klanten.

Bent u zelf opzoek naar optimale beveiligingssystemen op maat gemaakt voor uw winkel? Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Heavenly beveiligt op elegante wijze haar winkel met Resatec is klant bij Resatec voor