Lugway | Ciney

referentie_lugway-ciney_open-display-smartphone-beveiliging referentie_lugway-ciney_open-display_headphone-beveiliging

In Ciney werd een nieuwe winkelruimte geopend voor geconnecteerde accessoires, met als bedoeling om nieuwe technologieën te demonstreren. Het is een nieuw concept op 250 m2, waar men kan aanraken, ontdekken en ervaren.

Lugway heeft Resatec aangesproken om met InVue Open Display oplossingen de artikelen veilig te presenteren. Hierna de toegepaste oplossingen:

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


referentie_lugway-ciney_open-display_headphone-beveiliging
  • De smartphones en tablets werden door middel van de InVue 950 reeks zowel esthetisch als zeer goed beveiligd opgesteld op de daarvoor speciaal gebouwde presentatietafels.
  • Voor de laptops en hoofdtelefoons werd geopteerd voor de ZIPS 2.0 van InVue. Dit slimme alarmsysteem, dat op de toonbank werd geplaatst, is zeer gebruiksvriendelijk. Het systeem biedt een enorme flexibiliteit dankzij de uiteenlopende sensoren voor alle types producten en voorziet de beveiligde toestellen ook van de nodige voeding. Hier heeft men gekozen voor de USB-A sensor.
  • De artikelen die op haken hangen werden beveiligd door de IR STOPLOCK, een infrarood-technologie die toont aan de consument dat er voorraad is maar terzelfdertijd winkeldieven ontmoedigt.

Dankzij de systemen van Resatec kan Lugway voortaan haar producten in alle veiligheid presenteren en een maximale interactie met de consument garanderen, wat resulteert in hogere verkoopresultaten.

www.excellent.be

www.mobilo-phone.be

Lugway | Ciney is klant bij Resatec voor

Bekijk gelijkaardige referenties
Logo_hama