Optiphar

De grootste apotheek van België beveiligd door Resatec!

Dermatheek Optiphar beveiligd door Resatec

Op de Antwerpsesteenweg in Geel vinden we sinds kort de grootste apotheek van België terug. In het voormalige pand van Hubo – goed voor een verkoopoppervlakte van 800m² – heeft zaakvoerder Johan Van Hoof en zijn team maar liefst 50.000 producten op voorraad.

Combinatie van online en offline

In 2012 richtte apotheker Van Hoof een online webshop op. In no-time groeide de digitale onderneming uit tot één van de grootste online apotheken van het land. Na vijf jaar was de tijd rijp om ook offline grondig in te grijpen. De vroegere bouwmarkt van Hubo bood een interessante plaats om het nieuwe concept te vestigen. Met de extra ruimte wil het team vooral inzetten op persoonlijke dienstverlening.

 

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Health & Beauty market

De grootste apotheek van ons land telt 12 werknemers. Hierdoor is Optiphar in staat om zich “de supermarkt voor de gezondheid” te noemen. Optiphar oefent zijn rol als adviseur op vlak van ‘gezond-zijn’ perfect uit.

“We willen niet enkel een plaats zijn waar mensen naartoe gaan als ze ziek zijn, maar ook waar mensen komen om gezond en verzorgd te blijven.”

– Teamleader Pieter-Jan Van Hoof

Zo biedt de onderneming naast geneesmiddelen ook voedingssupplementen, cosmeticaproducten, thuiszorg en preventie aan.

 

Beveiligd door Resatec

Gezien de grootte van het pand, is ook de voorraad opvallend groot: de apotheek heeft 50.000 producten van een honderdtal merken beschikbaar. Voor een optimale beveiliging van het pand rekende Optiphar dan ook op een echte specialist. De verschillende shops-in-shops en corners zijn steeds zichtbaar door meer dan tien camera’s.

Ook de beveiliging van de producten zelf was een belangrijke must voor deze retailer. Daarom werd Optiphar Geel voorzien van anti-diefstalpoortjes aan de ingang.

Bron: RetailDetail

Optiphar is klant bij Resatec voor

Bekijk gelijkaardige referenties
logo-multipharma