Parole Gent

In het hartje van Gent kan u sinds kort terecht bij Parole. Gelegen in de Bennesteeg, net naast de drukke Mageleinstraat kan u er even tot rust komen na de rush van de dag.

Met een voorliefde voor de wijncultuur, besloot zaakvoerster Carine Poelman vorig jaar een eigen wijnbar te openen. Om alles vlot te laten verlopen in de zaak, deed Parole beroep op Resatec.

Logo Parole Gent - Tevreden klant van Resatec

Carine Poelman vond het na haar vijftigste verjaardag tijd voor iets anders. Tijd voor een nieuw professioneel avontuur. Vorige maand opende ze samen met haar man Lieven en zoon Jelle de nieuwe winebar ‘Parole’ met hun focus op eerlijke wijnen en kleinschalige, kwalitatieve bieren.

“Wij willen een rijk en gevarieerd aanbod wijnen aan mensen kunnen voorstellen. Vaak kennen klanten enkel de grote namen zoals een Châteauneuf-du-Pape. Wij willen ze graag kennis laten maken met artisanale wijnen die een fantastische smaak en afdronk hebben.

In Parole vindt u dus niet de grote, gerenommeerde merken op de kaart. Tijdens trips naar Italië, Portugal en Frankrijk selecteerde Carine namelijk zelf zorgvuldig de wijnen die geschonken worden. Wijnen met een kleine oplage maar van een uitstekende kwaliteit.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Parole Gent - Tevreden klant van Resatec
Logo Parole Gent - Tevreden klant van Resatec
Parole Gent - Tevreden klant van Resatec

Meer dan alleen een tablet

Samen met Lightspeed & Tills voorziet Resatec een tabletoplossing mét een POS kassasysteem om vlot bestellingen op te nemen en betalingen af te handelen. De klantervaring verbetert en taken worden geautomatiseerd. De perfecte oplossing voor elke horecazaak dus.

De CT150 is een vrijstaande tabletoplossing die elk type tablet vlot oplaadt dankzij een geïntegreerd laadstation. Het pan/tilt-systeem zorgt ervoor dat Carine en haar medewerkers de tablet vlot naar de klant kunnen draaien en hen mobiel kunnen bedienen.

Tablet oplossing voor horeca - Resatec

Bied altijd ter plaatse service aan, of klanten nu aan tafel, aan de bar of op het terras zitten.

Gasten verwachten consistent snelle service, ook op het terras! Parole biedt iedere gast snelheid en gastvrijheid, waar ze ook plaatsnemen, en zorgt ervoor dat werknemers over dezelfde kennis en informatie beschikken dankzij de tabletoplossing.

  • Wijs orders specifiek toe aan gasten of tafels
  • Stuur bestellingen naar de bar of keuken
  • Splits of groepeer rekeningen
  • Versnel het opnemen van bestellingen met vooraf ingestelde modifiers
  • Splits items tussen gasten

BEHEER UW HORECAZAAK MET ÉÉN SYSTEEM

In het weekend en op koopzondag kan het heel druk zijn, maar met de tabletoplossing blijft het personeel efficiënt werken. Geen bestellingen die niet worden doorgegeven aan de keuken of de bar. Geen gemiste orders in het kassasysteem.

Tablet oplossing voor horeca - Resatec
Tablet oplossing voor horeca - Resatec

Ontwikkeld voor horeca

In de dagelijkse praktijk bleken tablets vaak te kwetsbaar in restaurants en cafés. Diefstal, valpartijen en batterijproblemen zijn veel voorkomende issues. Toch heeft de horeca duidelijk nood aan tablets als mobiele toepassing.

Het Amerikaanse InVue ontwikkelde de CT-lijn om tablets in te zetten in een horeca-omgeving. Ze zijn bestand tegen vallen, schokken en stoten, en zijn stof- en vochtdicht. Daarnaast kunnen deze tablets ook uitgerust worden met kaartlezers of barcode scanners.

Wenst u meer informatie? Dan kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een afspraak of offerte.

Parole Gent

Parole Gent  is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Op vaste momenten is er ook livemuziek.

Ook geopend op koopzondagen.

Meer informatie op www.parole.gent.

Parole Gent is klant bij Resatec voor