Plaza Bowling & O’Learys

Referentie-O'Learys-sportbar-Snooker2-3x1
Referentie-O'Learsys-bowling-klantentelling-aangepast

Halfweg de jaren ’60 opende de familie Valcke de bowlingzaal Kentucky. Oprichter Lucien Valcke zocht namelijk een alternatief voor zijn activiteiten in de teloorgaande vlasindustrie. Vandaag is de familie Valcke de referentie in bowlingcentra in Zuid-West-Vlaanderen en het Noorden van Frankrijk. Naast de vestiging in Wevelgem werd in 1999 het (op dat moment) grootste bowlingcomplex van de groep geopend in het Normandische Grand Quevilly, nabij Rouen: een state-of-the-art complex met maar liefst 28 banen. Hierna volgden ook nog bowlingcentra in Saint Maximin en Reims Thillois.

Recent opende de ondernemende familie ook het eerste O’Learys Gent Entertainment Center, op de nieuwe shopping site Dok Noord in Gent. Dat werd een bowlingzaak waarin u zorgeloos geniet van een partijtje bowling maar waar ook veel aandacht is voor nevenactiviteiten.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Referentie-O'Learys-sportbar-aangepast

Voor het actieve managen van deze centra moest het bestuur kunnen rekenen op uitgebreide data om de klantenflow in kaart te brengen. Daarom installeerde Resatec in alle vestigingen een intelligente oplossing voor klantentelling, gekoppeld aan een Analytics dashboard.

Laurent Valcke: “Bij ons gaat het voornamelijk om ‘upselling’. Nu kunnen wij per bezoeker kijken hoeveel er besteed wordt en de zaken die minder goed waren scoren nu veel beter. Ook kan ik nu op basis van de klantentelling beslissen wanneer ik minder of meer personeel hoef in te zetten. Er is een aanzienlijke omzetverhoging door deze oplossing van Resatec.”

Plaza Bowling & O’Learys is klant bij Resatec voor

Bekijk gelijkaardige referenties
logo_ab-concerts