Resatec installeert innovatieve beveiliging bij Verfaillie-Bauwens

Beveiliging en esthetiek komen samen

Resatec heeft bij Verfaille-Bauwens in Oostkamp een gloednieuwe beveiligingsinstallatie recentelijk opgeleverd. Het verhaal van Verfaillie-Bauwens, een familiebedrijf dat bijna een halve eeuw geleden begon als een elektrowinkel in Waardamme, valt en staat met een persoonlijke service. Onze oplossingen bieden daarom niet alleen effectieve bescherming tegen diefstal maar tillen ook de customer experience naar een hoger niveau.

Met een sterke naam in elektro en een focus op persoonlijke service, heeft Verfaillie-Bauwens nu ook een vernieuwd beveiligingssysteem dankzij Resatec.

Cross Point Antennes: efficiënt, budgetvriendelijk en kosteneffectief

Resatec heeft Cross Point antennes geïnstalleerd voor de twee doorgangen bij Verfaillie-Bauwens. Deze antennes, afkomstig van ons eigen moederbedrijf in Nederland, bieden een kosteneffectieve en budgetvriendelijke oplossing. De antennes zijn instelbaar per type alarm, beschikbaar in AM- of RF- uitvoering, en hebben kenmerken zoals multi-color alarm lights, jammer detectie, en Smart Sensitivity Control.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Alles met één sleutel: OneKEY Ecosysteem

Het OneKEY ecosysteem van InVue is het perfecte alternatief voor de gekende sleutelbos. Met één infraroodsleutel hebben medewerkers toegang tot verschillende beveiligingsniveaus en functionaliteiten, waardoor alles nét wat vlotter verloopt.

OnePod: Innovatief ontwerp voor maximale veiligheid en customer experience

Het innovatieve OnePod-platform van InVue zorgt niet alleen voor toonaangevende beveiliging van de smartphones maar ook de klantbeleving in acht neemt. De systemen kunnen later nog optioneel worden uitgerust met een bracket-systeem om een extra beveilingslaag toe te voegen.

Smart Lock L430 Verfaillie Bauwens

Intelligente kast- en vitrinesloten

De Smart Lock L430 werd voorzien in de nieuwe meubelstukken. Dit intelligente slot functioneert zonder batterijen en biedt een zelfvergrendelingsmechanisme om producten te beschermen tegen diefstal. Een kastje wat niet goed sluit of wat werknemers op de vloer vergeten sluiten is niet langer een optie. niet Het subtiele design maakt van de Smart Lock een ideale oplossing voor Verfaillie -Bauwens.

Smartwatchbeveiliging: Compleet nieuw niveau van beveiliging en beleving

Naast deze eerder genoemde oplossingen heeft Resatec ook de W2000 smartwatchbeveiliging geïntroduceerd bij Verfaillie-Bauwens. Met geïntegreerde oplaadmogelijkheden en een strak ontwerp vormt de W2000 een aanvulling op het algehele beveiligings- en belevingsplatform.

Stijlvol zwart

Resatec heeft bij Verfaillie-Bauwens extra aandacht besteed aan het esthetische aspect door de beveiligingsproducten uniek in het zwart uit te voeren. Dit zorgt niet alleen voor optimale beveiliging maar ook voor een stijlvolle en consistente uitstraling in de winkelomgeving.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte. We blijven ons inzetten voor de meest geavanceerde en klantgerichte beveiligingsoplossingen.

Resatec installeert innovatieve beveiliging bij Verfaillie-Bauwens is klant bij Resatec voor