Tomorrowland Boutique Pop-Up | Antwerpen

Referentie-Tomorrowland-Boutique-Voorgevel-3x1
Referentie-Tomorrowland-Boutique-Pop-Up-antidiefstal-poortjes-zwart-met-logo

DE MAGISCHE WERELD VAN TML

Tomorrowland opende op 3 oktober een concept store in de Kammenstraat. In het kloppende hart van de Antwerpse modewijk, prijken sierlijke gouden letters op het imposant pand. De zwarte vitrine verraadt niet welke betoverende wereld er zich afspeelt in de Tomorrowland Boutique, maar net als op Tomorrowland betreed je een nieuw land vol verhalen. Verwacht je dus aan een trendy cocktail van creativiteit, kwaliteit en originaliteit met een magische touch.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Referentie-Tomorrowland-Boutique-Voorgevel2

STATE-OF-THE-ART CONCEPT STORE

Tomorrowland Boutique bespeelt alle zintuigen en wekt herinneringen tot leven. Het is een state-of-the-art concept store die iedereen, jong & oud, kan fascineren. Niet alleen het decor is adembenemend, je verdwaalt bijna in de uitgebreide modecollectie en de coolste hebbedingen. Een fashionista kan grasduinen in de gloednieuwe Tomorrowland wintercollectie en treft er verschillende co-lab collecties met nationale & internationale designers. De muziekfanaat vindt er een arsenaal aan beats & tracks terwijl een mixologist overheerlijke cocktails uit zijn blender tovert.

Voor de People of Tomorrow is deze Tomorrowland het Walhalla want naast een reeks collectors items, ontdek je er ook de Tomorrowland History Room. Tomorrowland Boutique bundelde namelijk ook heel wat verhalen vanuit de hele wereld, onder één dak.

PREMIUM NEXUS OPTIMA POORTJES

Op opdracht van CityCubes, de pop-up activator uit Antwerpen die eerder al pop-ups inrichtte voor Jägermeister, E5 Mode, Cronos en Stad Antwerpen, plaatste Resatec zijn premium Nexus Optima beveiligingssysteem. De uitdrukkelijke wens voor een discreet en performant systeem werd hiermee perfect beantwoord.

De geïntegreerde klantenteller stelt de store manager tevens in staat om zijn personeelsplanning te optimaliseren terwijl het management van Tomorrowland via het online Analytics-platform de store performance in real-time kan monitoren. Alsook het gebruik van RFID geeft Tomorrowland Boutique de mogelijkheid om de voorraadnauwkeurigheid te verhogen, zendingen te valideren en een volledige inventaris op te maken in minder dan één uur tijd.

Resatec is trots deze magische ervaring te mogen delen met Tomorrowland.

http://boutique.tomorrowland.com

Tomorrowland Boutique Pop-Up | Antwerpen is klant bij Resatec voor

Bekijk gelijkaardige referenties
logo_bouncewear
logo_fred-perry
logo_jackjones