Nieuw winkelconcept voor ICI Paris XL

Haarlem en Luik hadden de eer het startschot te geven in het nieuwe winkelconcept van ICI Paris XL! Luxe, stijl, toegankelijkheid en beleving moeten in elk aspect van de shopervaring naar voren komen. Beauty at it’s best!  
ICI Paris XL Luik

Geeft u graag een cadeautje? Dan zal u volop aan uw trekken komen. Het cadeau-assortiment krijgt een prominente plaats in de winkel en het advies op maat van de schoonheidsconsulenten wordt verder geprofessionaliseerd. Verder nemen het make-upmerk Urban Decay en parfumlabel Jo Malone hun intrek bij de retailer.

En net om te voldoen aan deze vier normen, rekende men op Resatec!

“Let’s make your retail grow. Het doet deugd om te zien dat we onze baseline in dergelijke prestigieuze projecten kunnen toepassen. Het is een blijk van erkenning dat we als innovator sterk bezig zijn op de retailmarkt!”

 – Lieven Steel, Resatec

Om alle producten veilig en netjes op te bergen wordt gebruik gemaakt van de unieke zelfsluitende InVue Smartlock oplossing, welke een gepatenteerde infrarood slot-en-sleutelsysteem betreft dat ontworpen is voor een superieure beveiliging van goederen in kasten. Dankzij de efficiënte bediening, een betere klantenservice en de snelle afhandeling van een verkoop is de Smart Lock de perfecte oplossing voor vergrendelde kasten.

Ontdek hier alles over deze innovatieve oplossing.

Bron: RetailTrends

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons