Voer een actief deurbeleid

Vanwege de effecten van het COVID-19-virus op winkelomgevingen en de bijbehorende regelgeving, moet het aantal bezoekers in winkels worden beperkt en moeten bezoekersstromen worden gereguleerd. Zowel de Belgische als de Nederlandse overheid roept op om passanten- en bezoekersstromen in winkels en openbare gebouwen goed te monitoren.
Voer een actief deurbeleid met Resatec

Om winkelpersoneel te helpen bij het controleren van het aantal toegestane bezoekers, zijn er verschillende oplossingen beschikbaar. Deze oplossingen zijn gebaseerd op het detecteren en tellen van het aantal bezoekers dat de winkel binnenkomt en verlaat. Hiervoor biedt Resatec drie mogelijkheden aan; deurbeleid met gebruik van uw alarmpoortjes in de entree, via draadloze tellers of via cameratellers.

Zodra een vooraf bepaald maximum aantal bezoekers is bereikt, zal een display bij de ingang van de winkel of een tablet gedragen door winkelpersoneel een rood scherm tonen, wat aangeeft dat er op dat moment geen bezoekers mogen binnenkomen. Wanneer bezoekers de winkel weer verlaten, verschijnt op het display een groen scherm met het aantal mensen dat de zaak weer mag betreden.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Voer een actief deurbeleid met Resatec

Real-time status op monitor

Om de huidige status te tonen van het aantal bezoekers dat de winkel mag betreden, kan een display worden geïnstalleerd bij de ingang van de winkel.

Wanneer het maximale aantal toegestane bezoekers nog niet is bereikt, toont het groene scherm het aantal bezoekers dat nog mag binnenkomen.

Zodra het maximale aantal bezoekers is bereikt, wordt het scherm rood, waardoor nieuwe bezoekers moeten wachten. Zodra bezoekers de winkel verlaten, wordt het scherm weer groen.

Voer een actief deurbeleid met Resatec - Covid 19 - Corona

Klantentellers

Draadloze tellers en cameratellers kunnen worden gebruikt om het aantal bezoekers te tellen.

Ze geven de bezoekersaantallen door aan ons Access Point en het resultaat wordt getoond op het beeldscherm bij de ingang van de winkel.

Voer een actief deurbeleid met Resatec - Covid 19 - Corona

Deurbeleid met gebruik van uw alarmpoortjes in de entree

Als onze anti-diefstalpoortjes al in uw winkel zijn geïnstalleerd en online staan, kunnen we uw systeem op afstand bijwerken met onze deurbeleidoplossing.

De groene lampjes bovenaan de sokkels branden wanneer bezoekers kunnen binnenkomen. Zodra het maximale aantal toegestane bezoekers is bereikt, gaan de lichten rood branden, totdat bezoekers de winkel weer verlaten.

Om de zichtbaarheid te verbeteren, kan het telresultaat ook worden getoond op een monitor aan de ingang van de winkel.

Interesse?

De vermelde systemen zijn na de Corona-crisis uitstekend inzetbaar als klantentelsystemen met vele opties. Laat er geen gras over groeien. Neem nu contact op en start snel met meten.