Accent Fashion

Een meubelmaker en een naaister besloten eind de jaren ’50 hun eigen onderneming op te richten. Het confectiebedrijf Lemmens in Erpe-Mere was geboren. Voorheen richtten ze zich op damesmantels. Maar deze retailer evolueerde knap.

Accent Fashion

Begin 2000 is de collectie drastisch veranderd. De nadruk lag niet langer op mantels maar op fleurige jurkjes. Een tiental jaar geleden werd voor de merknaam ‘Accent Weekend’ gekozen. De strategie? Kleding voor het weekend en voor feestelijkheden, te koop in de multimerken-winkels en kleinere boutiques. Ondertussen heeft zaakvoerder Pieter-Jan Lemmens (reeds de derde generatie) winkels in Brugge, Kortrijk en nu ook in Gent.

Alle drie zijn het stijlvolle boutiques met modieuze dameskleding en een aangename bediening. Pieter-Jan houdt van leveranciers dicht bij huis en vond Resatec online.

“Ik had geen idee wat ik nodig had. Gelukkig werd ik door een sympathieke verkoper correct geadviseerd. De installaties werden perfect uitgevoerd en de service was meer dan vlot. Mijn besluit stond vast: Resatec was/is de juiste partij voor mijn drie winkels!”

– Pieter-Jan Lemmens, zaakvoerder Accent Fashion

De winkels van Accent werden uitgerust met een AM Nexus 30 antenne met klantenteller en CCTV camera’s.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Accent Fashion is klant bij Resatec voor