Anmor

Na jaren zelf in de mode sector gewerkt te hebben, richtte Angelo Moretti een eigen brand en winkel op: Anmor.

Anmor Hasselt rekent op Resatec voor winkeldiefstalbeveiliging

Eigen, duurzame collectie gecombineerd met internationale merken

Met ervaring bij grote ketens en luxe merken, weet Angelo Moretti als geen ander wat aanslaat bij het grote publiek. Met een mix van eigentijdse materialen, halfedelstenen en zoetwater parels bouwt Anmor Accessories elk seizoen aan een draagbare en prijsbewuste collectie om U tegen te zeggen.

Anmor werkt ook samen met een aantal internationale merken die elk seizoen een collectie ontwerpen die enkel te verkrijgen is in de winkel. Verder vindt u hier een selectie van de betere merken, sjaals, clutches, handtasjes en kleine accessoires.

“Diamonds are a girl’s best friend.” Helaas ook van winkeldieven. Samen met Resatec werd gekozen voor een all-in winkeldiefstalbeveiliging. Lees meer hieronder.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Beveiliging van juwelen en accessoires

De combinatie van anti-diefstalsystemen is cruciaal om een winkel als Anmor op een solide manier te beveiligen. De betrouwbare detectiepoorten werken in dit geval uitstekend samen met de tags én de Concept Tag.

U heeft het misschien nog nooit gemerkt – want beveiliging mag nooit hinderlijk zijn voor klanten – maar een potentiële dief verwijdert deze tag niet zomaar. De Concept Tag is niet te openen met magneten en werd zelfs uitgeroepen als beste innovatie in de categorie ‘fysieke oplossingen’. Dat zegt al iets.

De Concept Tag gaat niet open, zelfs met een druk van tientallen kg. Onmogelijk dus met een schroevendraaier of handwerktuig terwijl de dief de tag moet vasthouden.

Met onze HD bewakingscamera’s heeft u steeds alles in de gaten

De CCTV-installatie helpt Anmor Hasselt bij het spotten van mensen die stiekem toch een item proberen te ontfutselen. Ze zijn niet alleen een sterk bewijs voor de politie dankzij de haarscherpe beelden, ze hebben ook een afschrikkend effect.

De beelden kunnen live worden bekeken op een laptop, tablet of smartphone.

Anmor Accessories

Bekijk gelijkaardige referenties
Eva-Dew-logo - Resatec
logo Just Julia - Resatec
Wearable Stories - Resatec - winkelbeveiliging