Wearable Stories

Kwalitatieve kledij met respect voor mens en natuur. Loredana Falone gooit hoge ogen met het prestigieuze Wearable Stories.

Wearable Stories: een ecologisch label - Resatec - winkeldiefstal - antidiefstalsystemen
Wearable Stories: een ecologisch label - Resatec - winkeldiefstal - antidiefstalsystemen

Kledij waar iedereen beter van wordt

Het wordt steeds belangrijker om op een duurzame manier kledij (en andere handelswaar) te produceren. Merken die het niet te nauw nemen met arbeidsreglementen, verloning en milieu zitten op de schop en worden door het slijk gehaald door de nationale media. Wearable Stories zocht en vond de juiste balans tussen een eerlijke productie en de juiste prijs.

Nochtans begon het allemaal toevallig. Tijdens een rondreis in Azië werd Loredana verliefd op het tropische Bali en zijn inwoners. Op slag besloot ze haar verblijf ter plaatse maar even te verlengen.

De positieve vibes en de onbeperkte creativiteit vormen tot op de dag van vandaag de perfecte uitvalsbasis voor Wearable Stories. Sinds de start van de onderneming wordt er geen beroep gedaan op grote confectieboeren maar wél op de kleinere, lokale ateliers. De productie en omstandigheden worden grondig opgevolgd door Loredana Falone zelf. Door het proces zelf in de gaten te houden en de juiste stoffen te kiezen is Wearable Stories uitgegroeid tot een stabiel, ethisch en ecologisch merk!

“Onze kwalitatieve materialen gaan hand in hand met fair trade en een duurzaam productieproces” – Loredana Falone, zaakvoerster Wearable Stories

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Maatschappelijk verantwoord ondernemen - I made your clothes - Wearable Stories - Resatec - antidiefstal - detectiepoortjes
Maatschappelijk verantwoord ondernemen - I made your clothes - Wearable Stories - Resatec - antidiefstal - detectiepoortjes

Een aantrekkelijk verhaal

Er zit een verhaal achter het merk en dat weet heel wat mensen te boeien. Met meer dan 10.000 volgers op sociale media worden klanten op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van Wearable Stories. Naast de nieuwste modecollecties toont de onderneming u ook een unieke kijk achter de schermen. Transparant zijn naar de buitenwereld is dan ook een echt paradepaardje voor de jonge onderneemster.

“Ik heb vaak de kans gehad om chemische stoffen te gebruiken en elders goedkoper te fabriceren. Het is gemakkelijker en de kostprijs van de kledingartikelen zakt maar dat is niet mijn visie en dus ook niet de richting die ik uit wil met Wearable Stories.” – Loredana Falone, zaakvoerster Wearable Stories

Camerabeveiliging bij Wearable Stories door Resatec

24/7 bewaakt

Na een grondige analyse werden de nodige beveiligingscamera’s geïnstalleerd om het aantal blind sports in de winkel tot een absoluut minimum te beperken. Camerabewaking is daarnaast ook het middel bij uitstek om dieven af te schrikken. De combinatie van oogcontact met de potentiële dief en de aanwezigheid van CCTV zorgen er vaak voor dat de dief besluit om zijn doelwit te verplaatsen. Tot slot zijn de duidelijke beelden van de 4MP camera steeds live te bekijken op computer, tablet en smartphone. Zo verliest u uw zaak nooit uit het oog. Klik hier voor een gratis offerte.

Anti-diefstalsystemen - detectiepoortjes - Resatec - Wearable Stories - Black Nexus
Anti-diefstalsystemen - detectiepoortjes - Resatec - Wearable Stories - Black Nexus
Anti-diefstalsystemen - detectiepoortjes - Resatec - Wearable Stories - Black Nexus

Dieven krijgen geen kans

De Black Nexus is met zijn uitgebreid detectieveld een echte krachtpatser binnen het segment van detectiepoorten. Maar daarnaast heeft de antenne nog heel wat handige functies binnen uw onderneming. De geïntegreerde deurbel met verschillende geluiden zorgt ervoor dat u geen aparte sensoren moet plaatsen aan de ingang. Daarnaast is het zwarte frame ook beter bestand tegen beschadigingen.

Uitvoering in AM/RF

Maakt uw winkel reeds gebruik van de AM- of RF-technologie? Dan kan de antenne zo geïntegreerd worden in uw omgeving!

Loredana Falone - Resatec

Let’s do this together

Bind net zoals Wearable Stories de strijd aan tegen winkeldiefstal met Resatec. Ontvang meteen informatie of een vrijblijvende offerte en ga voor minder verlies!

Wearable Stories

Wearable Stories is klant bij Resatec voor

Bekijk gelijkaardige referenties
Eva-Dew-logo - Resatec
logo-accent
logo Just Julia - Resatec
Moscow - Resatec