Bastin Pharmacie

Met een team van apothekers, assistenten en schoonheidsspecialisten streeft Pharmacie Bastin naar een hoogwaardige service die verder gaat dan alleen het leveren van producten.

Als onderdeel van een groep van 18 apotheken, begrijpt Pharmacie Bastin de uitdagingen van het runnen van een veilige en efficiënte winkelomgeving. Net daarom werd gekozen voor de expertise van Resatec.

Als vooraanstaande leverancier van beveiligingsoplossingen, begrijpt Resatec de unieke uitdagingen waarmee bedrijven in de farmaceutische sector worden geconfronteerd. Van diefstalpreventie tot real-time inzicht in uw apotheek, Resatec biedt de juiste oplossingen.

Budgetvriendelijke beveiliging

Resatec heeft bij Pharmacie Bastin de MODUS antenne geïnstalleerd, een budgetvriendelijk antidiefstalsysteem dat ontworpen is voor effectieve beveiliging in zowel acoustomagnetische (AM) als radiofrequente (RF) omgevingen. Met Smart Sensitivity Control en een scala aan aanpasbare functies biedt de MODUS een goede detectie, terwijl het neutrale ontwerp van de antenne goed past in de entree van de apotheek.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Veesion en Dahua: Intelligente camerabeveiliging voor realtime detectie

Naast de MODUS antenne heeft Pharmacie Bastin ook gekozen voor de hoge resolutie camera’s van Dahua mét Veesion software. Met de mogelijkheid om snel en accuraat te reageren op potentiële diefstallen, biedt Veesion een extra laag van bescherming die essentieel is voor een veilige winkelomgeving.

Wilt u meer weten over hoe Resatec u kan helpen bij het beschermen van uw bedrijf tegen diefstal en het verbeteren van de veiligheid van uw winkelomgeving? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en vraag een offerte aan.

Bastin Pharmacie is klant bij Resatec voor

Bekijk gelijkaardige referenties
logo-multipharma
optiphar