Parpharma vestigt zich in de Ghelamco Arena

Parpharma was op zoek naar een strategische locatie in het Gentse om zijn jarenlange ervaring en uitgebreide assortiment aan verzorgingsproducten en natuurlijke geneesmiddelen te huisvesten. Die locatie vond men in de thuishaven van de Buffalo’s: de Ghelamco Arena.

Parpharma Gent - winkeldiefstalbeveiliging - Resatec
Parpharma Gent - winkeldiefstalbeveiliging - Resatec

De vlot te bereiken shop situeert zich vooraan in de Ghelamco Arena en is vlot te bereiken via de E40, E17 en R4.

Bent u op zoek naar de juiste voeding voor uw baby? Of heeft u een vraag over cosmetica? Het deskundige winkelteam en de ruime verkoopoppervlakte zorgen ervoor dat u als klant persoonlijk verder wordt geholpen. Daarnaast houdt men op regelmatige basis ook promotionele acties op allerlei kwaliteitsmerken. De moeite waard dus om een bezoekje te brengen.

Voor alle levensgenieters

In dezelfde shop huist ook Vom Fass! Men biedt er producten rechtstreeks uit het vat aan. Verse ingrediënten, rechtstreeks van bij de producent; net zoals vroeger. Bij Vom Fass vindt u onder andere whisky, wijnen en olie terug in de meest pure vorm. Het hoogwaardige assortiment zorgt ervoor dat heel wat klanten met plezier de trip maken naar de Ghelamco Arena.

Lees hieronder verder.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Parpharma Gent - winkeldiefstalbeveiliging - Resatec
Parpharma Gent - winkeldiefstalbeveiliging - Resatec

High-end winkeldiefstalbeveiliging met geïntegreerde klantentelling

In het pand werden krachtige Fortus AM antennes geïnstalleerd door onze technische dienst. Op deze manier zijn de waardevolle producten stevig beveiligd. Ook esthetisch doet de Fortus antenne het goed. Met zijn stijlvolle aluminium frame past de Fortus in elke winkelomgeving. Met de geïntegreerde klantentelling kan Parpharma zijn personeel efficiënter inzetten, marketingacties beter monitoren en openingsuren aanpassen indien nodig. Dagelijks ontvangt de zaakvoerder een mailtje met een helder overzicht van de prestaties van zijn winkelpunt.

Ook de service gebeurt via remote service. Zo geniet Parpharma van een maximale service, vermijdt het wachttijden en vermindert het de operationele kost met minimum 50%.

Parpharma Gent - winkeldiefstalbeveiliging - Resatec

Altijd zicht op uw zaak

Bij een camerabeveiligingssysteem is het namelijk key om het aantal ‘blind spots’ sterk te reduceren. Dankzij een zorgvuldige analyse van onze beveiligingsexpert brengen de 9 dome camera’s met gemotoriseerde lens de verkoopoppervlakte volledig in beeld. Hoewel we met onze anti-diefstalsystemen winkeldiefstal en interne derving tot een minimum beperken, valt diefstal nooit uit te sluiten. Indien er toch diefstal of beschadiging wordt vastgesteld kunnen de opgenomen camerabeelden goed van pas komen om de dader te identificeren. Voor verzekeringmaatschappijen is dat een belangrijke troef.

Heeft u ook interesse in een up-to-date beveiligingssysteem? Neem dan even contact met ons op.

Meer informatie over Parpharma

Parpharma vestigt zich in de Ghelamco Arena is klant bij Resatec voor

Bekijk gelijkaardige referenties
logo-multipharma
optiphar