Telenet | Gent Kouter

Referentie-Telenet-Gent-Kouter-Open-Display-Serie-1500-beveiliging-smartphones-3x1
referentie_telenet-gent-kouter_open-display_zips-2-0-draadloze-telefoon-beveiliging

Telenet, de bekende aanbieder van digitale televisie, breedband internet en vaste telefonie, opent op vrijdag 13 november een nieuw filiaal en kleurt daardoor De Kouter in Gent geel.

Deze vestiging is de eerste binnen een nieuw concept, waarin Resatec zorgde voor enkele vernieuwende oplossingen om de consument een maximale interactie te bieden met de smartphones en tablets die in open display staan. Zo wordt bijgedragen tot het verhogen of versnellen van de aankoopbeslissing.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


referentie_telenet_open-display_zips-2-0_vaste-telefoon-beveiliging

Er werd geopteerd voor het “high security” niveau van de InVue serie 1500, waarbij het beveiligingselement zich bevindt op de toestellen die in demo staan. Er gaat dus bij poging tot diefstal niet zomaar een alarm af in een centrale in of onder het meubel. Sabotage of “hit & run” diefstalpogingen worden zo geëlimineerd.

Deze vorm van presentatie belemmert op geen enkele wijze de interactie tussen de toestellen en de consumenten. Alle toestellen worden ook permanent van stroom voorzien waardoor er steeds een “live demo” is van de uitgestalde producten.

Voor de portable accessoires en draagbare audio werden de discrete InVue Zips 2.0 oplossingen gebruikt, waarbij slechts 1 kabeltje een toestel van stroom én beveiliging voorziet.

www.telenet.be

Telenet | Gent Kouter is klant bij Resatec voor

Bekijk gelijkaardige referenties
logo_ab-concerts
Logo_hama