Selexion Michiels Media | Diest

referentie_selexion-michiels-media_open-display_fotocamera-beveiliging
referentie_selexion-michiels-media_open-display_smartphone-beveiliging

Michiels Media is het eerste lid van de Selexion groep die het volledig spectrum van het IR Ecosystem benut. En daar zijn wij trots op!

Eén sleutel en vier categorieën van krachtige, veilige productpresentatie zorgen voor een optimale beveiliging in de hele winkel. Het IR Ecosystem maakt het mogelijk om displays met diefstalgevoelige artikelen veilig te openen en zorgt ervoor dat winkelmedewerkers altijd de juiste sleutel hebben op het juiste moment.

Resatec paste deze vier categorieën van IR Ecosystem toe op de volgende productsegmenten:

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Merchandise op display

De Resatec oplossingen voor mobiele telefoons, tablets, camera’s en andere elektronische accessoires worden overal geroemd voor hun betrouwbare bescherming en gebruiksgemak. In tegenstelling tot klassieke lijn-alarm oplossingen biedt Resatec onafhankelijk alarmerende units die overal in uw winkel geïnstalleerd kunnen worden… in slechts enkele minuten.

Open merchandising

De verschillende oplossingen qua beveiliging van koopwaar op haken bieden tal van voordelen aan de retailer. Men kan zelf bepalen hoeveel koopwaar men vergrendeld op de haken, alsook zijn deze makkelijk aan te vullen en bieden zij een groot gebruiksgemak om de koopwaar te ontgrendelen. U kunt eenvoudig en veilig hoogwaardige accessoires etaleren en zo de omzet verhogen.

Koopwaar in vergrendelde kasten

De Smart Lock is het eerste infrarood slot-en-sleutelsysteem dat ontworpen is voor een superieure beveiliging van handelswaar in kasten. Dankzij de efficiënte bediening, verbeterde klantenservice en snelle afhandeling van de verkoop is de Smart Lock de perfecte oplossing voor vergrendelde kasten.

Commerciële beveiligingsoplossingen voor tablets

Commerciële tablet beveiliging is de perfecte oplossing voor zakelijk gebruik. Geen diefstal, misbruik of foutief gebruik meer. De CT100 is enorm gebruiksvriendelijk en het opladen van de tablet gebeurt automatisch.

https://www.selexion.be/michiels-media/nl

Selexion Michiels Media | Diest is klant bij Resatec voor

Bekijk gelijkaardige referenties
logo_lugway-ciney
logo_kerger-bureautique-lux-informatique