Dierenspeciaalzaken & tuincentra

Tuincentra-Eurotuin-planten-aangepast-3x1

Oplossingen voor dierenspeciaalzaken & tuincentra

Ook dierenspeciaalzaken en tuincentra hebben af te rekenen met winkeldieven die steeds inventiever te werk gaan om waardevolle goederen te stelen. Dat is een bron van frustratie, vooral omdat deze winkels vaak zijn ingericht met een ingang die niet zichtbaar is vanaf de kassa.

Daarom is een beveiliging op maat nodig, met aandacht voor de eigenheid van elke winkel.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Beveiliging-poortjes-tuincentrum-Boers-Maasdijk

Diefstalbeveiliging voor dierenspeciaalzaken & tuincentra

De beveiligingspoortjes in tuincentra moeten stevig zijn. Er wordt namelijk al eens tegen gereden met een winkelwagen of met de pas gekochte kruiwagen…

Daarom hebben we voor deze iets ruwere omgevingen een speciale lijn uitermate sterke poortjes (“Fortus”) die tegelijk elegant en compact blijven.

Ontdek onze beveiligingspoortjes

Artikelbeveiliging voor dierenspeciaalzaken & tuincentra

Er zijn heel wat specifieke artikelen te beveiligen in de dierenspeciaalzaken en tuincentra, waardoor er ook specifieke oplossingen nodig zijn, die worden geselecteerd na een grondige analyse van de winkelomgeving.

We denken aan groot en klein tuingereedschap, kostbare planten en tuindecoratie, maar ook aan accessoires voor hond of kat en dierenverzorgingsproducten. Ook aquarium- en terrariumbenodigdheden zijn diefstalgevoelig.

Voor sommige artikelen moeten we inzetten op stevige hard tags met verschillende lussen, voor andere producten zullen het labels moeten zijn om op verpakkingen te kleven.

Ontdek onze artikelbeveiliging

Camerabewaking voor dierenspeciaalzaken & tuincentra

Door de grote oppervlakte en de hoge winkelrekken in dierenspeciaalzaken en tuincentra is het aangewezen om camerabeveiliging te voorzien. Niet alleen om in real time of uitgesteld relais beelden te kunnen bekijken die diefstal in moeilijk zichtbare delen van de winkel aantonen, maar ook als afschrikking. Een goed zichtbaar en aangekondigd CCTV-systeem in de winkel heeft zeker een ontradend effect.

Ontdek onze camerabewaking systemen

klantentelling-analytics-comptage-des-clients

Klantentelling voor dierenspeciaalzaken & tuincentra

Het is voor de manager van een dierenspeciaalzaak of tuincentra niet enkel belangrijk te weten hoeveel omzet een winkel draait, maar evenzeer hoeveel klanten de winkel bezoeken en zeker ook wannéér de klanten de winkel bezoeken.

Met deze informatie kan personeel beter ingezet worden, kunnen marketing acties gestuurd worden en kan een conversie worden gemaakt tussen bezoekers en kopers.

Ontdek onze klantentelling systemen

Referenties

logo-eurotuin