Banken, musea & showrooms

Diefstalbeveiliging voor banken, musea en showrooms

Bij beveiliging van banken en musea denken we spontaan aan de grote bergen geld en juwelen in de safes, of aan een peperduur schilderij aan de muur. Over dat soort beveiliging gaan we het hier even niet hebben, maar toch hebben ook deze specifieke omgevingen soms nood aan beveiliging aan de in- en uitgang.

Zo hebben veel musea dure koptelefoons of tablets die ter beschikking worden gesteld van de museumbezoekers. Deze kunnen best beveiligd worden zodat ze niet verdwijnen. De dief wordt gevat op het moment dat hij naar buiten wil wandelen. Uiteraard hebben we voor de museumshop de gepaste oplossingen ter voorkoming van winkeldiefstallen.

Ontdek onze beveiligingspoortjes

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Camerabewaking voor banken, musea en showrooms

Musea en showrooms hebben dikwijls een grote en onoverzichtelijke oppervlakte. Daardoor krijgt een dief in bepaalde delen van het gebouw te veel tijd om te stelen of goederen te beschadigen. De integratie van een CCTV camerasysteem is dan ook noodzakelijk.

Hiermee kunnen de medewerkers in real time meerdere delen van het pand in de gaten houden, ook de eventuele openlucht afdelingen. De CCTV installaties kunnen namelijk ook weersbestendig uitgevoerd worden.

Indien er toch diefstal of beschadiging wordt vastgesteld kunnen de opgenomen camerabeelden goed van pas komen om de dief te identificeren. Voor verzekeringsmaatschappijen is dat een belangrijke troef. Maar eigenlijk begint de doeltreffendheid van een CCTV installatie al voor de opname, gewoon door het feit dat de camera’s duidelijk zichtbaar zijn en worden aangekondigd aan de ingang. De potentiële dief denkt dan al twee keer na.

Ontdek onze camerabewaking systemen

showroom-auto-ipad-small

Klantentelling voor banken, musea en showrooms

Klantentelling is van onschatbare waarde in bankfilialen, musea en showrooms, want deze hebben zeker niet genoeg aan het bekijken van de omzet om te weten of ze succesvol zijn. Passage is er zeker even belangrijk, en die kan je meten. Hoeveel klanten zijn er gemiddeld op donderdagmorgen tussen 10u en 11u? En wat betekent dat voor de openingsuren? En voor het aantal ingezette medewerkers?

Uit klantentellingen kan het management heel wat leren over de performantie van het personeel, de return van marketing acties en nog veel meer.

Klantentelling kan in de banken, musea en showrooms zowel voorzien worden in de beveiligingspoortjes aan de uitgang, als via stand alone klantentellers of via een camera boven de ingang.

Ontdek onze klantentelling systemen

tablet-in-bank

Open Display voor bank, musea en showroom

Voor de begeleiding van de klanten in showrooms kunnen tablets mobiel beveiligd worden. Bovendien hebben we voor deze specifieke omgeving ook digitaal af te sluiten cabinet locks, een systeem waarbij met 1 enkele digitale sleutel kastjes of vitrines kunnen worden geopend en afgesloten.

Ontdek onze Open Display producten

Referenties

stad-antwerpen-logo