Horeca

ipad-beveiliging-op-restaurant-commercieel-gebruik

Oplossingen voor de horeca

In vergelijking met winkels moeten horecazaken vanzelfsprekend op een andere manier beveiligd en gemonitord worden.

Wij kunnen horecazaken (cafés, brasserieën, restaurants, hotels, bowlingzalen, speelzalen, discotheken en alle mogelijke cross-over gelegenheden) voorzien van de nodige tools om perfect het gedrag van klanten in kaart te brengen.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Camerabeveiliging voor de horeca

Horecazaken hebben dikwijls een grote en onoverzichtelijke oppervlakte. Daardoor krijgt een dief of een vandaal soms te veel tijd om zaken te stelen of te beschadigen. Daarom is de plaatsing van een CCTV camerasysteem een goed idee.

Hiermee kunnen de medewerkers in real time meerdere delen van de zaak in de gaten houden, ook de eventuele buitenruimtes. De CCTV installaties kunnen namelijk ook weersbestendig uitgevoerd worden.

Indien er toch diefstal of beschadiging wordt vastgesteld kunnen de opgenomen camerabeelden goed van pas komen om de dader te identificeren. Voor verzekeringmaatschapijen is dat een belangrijke troef.

Maar eigenlijk begint de doeltreffendheid van een cctv installatie al voor de opname, gewoon door het feit dat de camera’s duidelijk zichtbaar zijn en worden aangekondigd aan de ingang. Iemand met slechte bedoelingen denkt dan al twee keer na.

Ontdek onze camerabewakingssystemen

Referentie-O'Learsys-bowling-klantentelling-aangepast

Klantentelling in de horeca

Klanten tellen is van onschatbare waarde in de horeca. Hoeveel klanten zijn er gemiddeld op donderdagavond tussen 19u en 20u? En wat betekent dat voor de openingsuren van het restaurant? En voor het aantal ingezette medewerkers?

In een volgende stap kan die schat aan informatie gekoppeld worden aan de omzetten in die bepaalde uren/dagen, om te kijken wat de conversie is geweest: hoeveel klanten stonden voor hoeveel omzet? Hieruit kan het management heel wat leren over de performantie van het personeel, de return van marketing acties en nog veel meer. Klantentelling kan in de horeca zowel voorzien worden via stand alone klantentellers als via een camera boven de ingang.

Ontdek onze klantenteloplossingen

Parole Gent - Tevreden klant van Resatec

TABLET OPLOSSINGEN voor de horeca

Steeds meer horecazaken maken gebruik van tablets als digitale menukaarten. Voor de beveiliging en vlotte bedienbaarheid van deze tablets hebben wij tal van oplossingen in de “open display” lijn.

Bied altijd ter plaatse service aan, of klanten nu aan uw tafel, aan de bar of op het terras zitten.

Gasten verwachten consistent snelle service, ook op het terras! Parole biedt iedere gast snelheid en gastvrijheid waar ze ook plaatsnemen en zorgt ervoor dat werknemers over dezelfde kennis en informatie beschikken dankzij de tabletoplossing.

  • Wijs orders specifiek toe aan gasten of tafels
  • Stuur bestellingen naar de bar of keuken
  • Splits of groepeer rekeningen
  • Versnel het opnemen van bestellingen met vooraf ingestelde modifiers
  • Splits items tussen gasten

Ontdek onze productgroepen voor deze retailcategorie

Referenties

Logo Parole Gent - Tevreden klant van Resatec
Landhuis Chobolobo - winkeldiefstalbeveiliging
logo-o'leary