Apotheek

apothekeres-in-apotheek-beveiliging-tegen-diefstal

oplossingen voor apotheken

Apotheken zijn echte verkooppunten geworden, vaak van dure producten. Het is echt niet eenvoudig voor de apotheker om enerzijds een open en vertrouwelijke sfeer te creëren in de apotheek en anderzijds ook waakzaam te blijven voor winkeldiefstal.

Bovendien hebben apothekers, door een grote hoeveelheid pancartes en displays op de winkelvloer, niet altijd een perfect zicht op wat er in elke hoek van de apotheek gebeurt. Het is daarom belangrijk dat de apotheek op een subtiele maar uiterst efficiënte manier kan worden beveiligd tegen winkeldiefstal.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Apotheek-apotheek-met-antidiefstalpoortjes-detail-aangepast

DIEFSTALBEVEILIGING VOOR APOTHEKEN

Voor de efficiënte beveiliging van waardevolle artikelen in de apotheek is een oplossing met labels en beveiligingspoortjes eigenlijk een must.

De poortjes aan de ingang zijn er in verschillende uitvoeringen, zodat ze mooi kunnen opgaan in het hoogwaardige aspect van de apotheek. Er zijn meerdere technologieën die kunnen worden ingezet, afhankelijk van de specifieke omgeving. Meestal wordt in een apotheek geopteerd voor acoustomagnetische (AM) detectie.

Naast de EAS basisopstelling in de apotheek kan ook metaaldetectie noodzakelijk zijn. Dan worden de poortjes voorzien van bijkomende technologie of worden extra poortjes voorzien. Die detecteren of er “geprepareerde tassen” de winkel worden binnengebracht, tassen die zijn voorzien van een alu voering om gelabelde artikelen te verbergen voor de detectoren.

Ontdek onze beveiligingspoortjes

apotheek-mourad-beveiliging-tegen diefstal

Artikelbeveiliging VOOR APOTHEKEN

In een apotheek is het belangrijk dat de beveiligingslabels op een subtiele manier zelfs op de kleinste artikelen kunnen worden aangebracht. Wij hebben een bijzonder uitgebreid gamma labels op voorraad, die kunnen worden ingezet afhankelijk van de te beveiligen artikelen. De labels veroorzaken een krachtig akoestisch en visueel signaal op de beveiligingsantennes aan de ingang.

Voor specifieke artikelen is er ook een specifieke beveiliging mogelijk. We denken aan babyvoeding, cosmetica, flesjes,…

Ontdek onze artikelbeveiliging

CAMERABEWAKING VOOR APOTHEKEN

Om de meest gewiekste winkeldief op te merken is niet altijd de tijd of de mogelijkheid voorhanden. Daarom kan een traditionele winkeldiefstalbeveiliging aangevuld worden met camerabeveiliging.

Wij beschikken over jaren ervaring  in CCTV (Closed Circuit TV) camerabewaking waarmee u beelden zowel in real time als in uitgesteld relais kan bekijken, lokaal maar ook op externe locaties, via uw gewone netwerkaansluiting.

Ontdek onze camerabewaking systemen

klantentelling-analytics-comptage-des-clients

Klantentelling VOOR apotheken

Klantentelling verhoogt uw conversie. Het is niet altijd genoeg om te weten hoeveel geld er in de kassa zit op het einde van de dag. Commerciële apotheken zijn zeker even benieuwd te weten hoeveel klanten in hun officina langskwamen. In grotere apotheken zijn bezoekers immers niet altijd kopers.

Daarom kan klantentelling worden voorzien, door oogjes in de winkeldiefstalpoortjes maar eventueel ook door losstaande tellers. De klantentelgegevens worden online beheerd en staan voor de retailer ter beschikking in een “analytics” omgeving. De cijfers worden er in mooie grafieken en diagrammen weergeven.

Juiste klantentelgegevens kunnen de apotheker helpen om conversieratio’s te zien tussen het aantal klanten en de omzet, maar ook om te bepalen op welke momenten meer of minder personeel moet worden ingezet.

Ontdek onze klantentelling systemen

sector_apotheek_ct100-bij-apotheken-beveiliging

Open display voor apotheken

Er zijn steeds meer mogelijkheden om producten digitaal aan te prijzen, ook in de apotheek. Denk maar aan mooie reclamefilmpjes over zonnecrème of interactieve toepassingen om een juist product uit een bepaald gamma te kiezen.

Dergelijke presentaties zijn heel efficiënt om meer verkoop te genereren (studies wijzen uit: tot 30% meer), maar ze vereisen wel de aanwezigheid van een tablet in de winkel. En die kan voetjes krijgen…

Daarom kunnen tablets beveiligd worden met één van onze Commercial Solutions, zoals de CT100. Daarmee wordt de tablet vastgeklikt en wordt het toestel tegelijk opgeladen. Een onmisbaar puzzelstuk in een totaaloplossing voor minder diefstal en meer verkoop.

Ontdek onze open display producten

Referenties

logo Parpharma
Logo Pharmacie Bastin - Resatec
Logo_iu
optiphar
logo-multipharma

Ontdek welke sectoren ook voor jou interessant kunnen zijn