Multimedia & telecom

Oplossingen voor multimedia & telecom

Multimedia- en telecomzaken zijn heel gevoelig voor winkeldiefstal en toch moeten deze retailers hun koopwaar op een open en aantrekkelijke manier beschikbaar maken voor de klanten. Die moeten kunnen aanraken, optillen, gebruiken.

De uitdaging ligt in deze elektrozaken dus in het efficiënt beveiligen van toestellen die toch heel gemakkelijk toegankelijk moeten zijn.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!


Contacteer ons


Diefstalbeveiliging voor multimedia & telefonie

De efficiënte beveiliging van een multimediazaak begint bij de winkeldiefstalpoortjes aan de ingang. Door verpakkingen te taggen kunnen gestolen items aan de uitgang of aan de kassa’s gedetecteerd worden. Een visueel en sonoor alarm meldt het winkelpersoneel dat een beveiligd item door de poortjes passeert.

De poortjes bestaan in heel wat verschillende uitvoeringen, zowel wat de technologie betreft als qua stevigheid. Sommige grote multimediawinkels, waar met grote karren wordt gereden, zullen extra sterke antennes nodig hebben.

Ontdek onze beveiligingspoortjes

sector_multimedia-telecom_leapp_laptop-beveiliging

Artikelbeveiliging voor multimedia & telecom

De verscheidenheid van het aanbod in multimediazaken zorgt ervoor dat er heel wat verschillende tags en labels nodig zijn om een sluitende beveiliging te garanderen die ook nog toelaat dat de items vlot vastgenomen en bediend kunnen worden.

Heel specifiek in elektrowinkels is het inzetten van “spider” of “turtle” tags. Niet alleen grote dozen en toestellen kunnen beveiligd worden, maar ook de kleinste accessoires. Denk aan specifieke beveiliging van USB sticks, memory cards en andere producten. Hiervoor hebben we speciaal op maat ontworpen oplossingen.

Onze technisch onderlegde vertegenwoordigers helpen de retailer graag bij het kiezen van de juiste beveiliging voor de verschillende items.

Ontdek onze artikelbeveiliging

Camerabewaking voor multimedia & telecom

Multimediawinkels zijn dikwijls heel grote winkeloppervlaktes, die moeilijk helemaal door de medewerkers in de gaten kunnen worden gehouden. Er zijn dus wat “extra ogen” nodig.

Camera’s helpen in de afschrikking van potentiële dieven en laten ook toe om in real time moeilijk zichtbare hoeken van de winkel in de gaten te houden.

Daarnaast kan de retailer ook na een diefstal de opgenomen beelden gebruiken om dieven te identificeren, hetgeen door verzekeraars meegenomen wordt in de premieberekening.

Ontdek onze camerabewaking systemen

Klantentelling voor multimedia & telecom

Multimediazaken en vooral ook telecomwinkels zijn niet langer uitsluitend verkooppunten. Meer en meer moeten zij ook showrooms worden en of adviespunten. Retailers die willen dat in hun winkels klanten geholpen worden met alle mogelijke vragen vinden de passage (in & out) in de winkel bijna even belangrijk als de dagomzet zelf.

Daarom is het essentieel om juiste info te hebben over die passage. Hoeveel klanten hebben de winkel bezocht? Tijdens welke uren en op welke dagen? En hoe verhouden winkels zich tegenover elkaar? Dat is een onmisbare schat aan informatie voor de moderne retailer.

De rapporten van de klantentelling worden door handelaars of managers gebruikt om personeel efficiënt in te zetten, om de impact van marketingacties heel nauwkeurig te monitoren en om de performantie van de staff in een winkelpunt te evalueren.

Afhankelijk van de omgevingsfactoren in een bepaalde winkel kan geopteerd worden voor verschillende technieken om klanten te tellen. Onze technisch onderlegde vertegenwoordigers helpen graag met het analyseren van de situatie en het voorstellen van de juiste oplossing.

Ontdek onze klantentellingsystemen

Open Display voor multimedia & telecom

Vrijwel alle grote multimediazaken en telecomwinkels in ons land werken met Resatec oplossingen voor het in “Open Display” zetten van smartphones, tablets, camera’s, laptops, smartwatches en nog veel meer.

Door de toestellen op een elegante sokkel te plaatsen met de mogelijkheid om ze op te nemen en te bedienen wordt de verkoop gestimuleerd terwijl dieven geen schijn van een kans krijgen.

De mogelijkheden zijn eindeloos, er zijn letterlijk honderden configuraties mogelijk. De meeste zijn zelfs specifiek ontworpen voor een specifiek type toestel. Dat maakt van onze “InVue-lijn” de absolute nummer 1 in Open Display oplossingen.

Het gamma gaat zelfs verder dan de sokkels en haken. Ook kasten die digitaal kunnen worden geopend en gesloten vinden heel snel hun weg in de moderne multimediazaak.

Het InVue gamma wordt vrijwel maandelijks aangevuld met nieuwe oplossingen en updates van de bestaande lijnen. Dat moet ook wel als we aan de top willen blijven staan van deze hoogtechnologische beveiligingstak.

Ontdek onze Open Display producten

Referenties

logo_telenet
Alternate - Resatec
Logo Bax Shop - Resatec
logo-kwarto
Proximus en Belgacom werken samen met beveiligingsfirma Resatec
Logo_hama
Logo Verfaillie Bauwens
logo_lugway-ciney
logo_kerger-bureautique-lux-informatique
Logo Pure Lifestyle
logo_selexion_michiels-media